Kuva: Markku Rantanen

SITF:n koulutusvaliokunta järjestää yhteistyössä Taekwon-Do Akatemian kanssa I-tason Taekwon-Do-ohjaajakoulutuksen (TOK 1) Oulussa 16.-17.9.2023.

Koulutus järjestetään Taekwon-Do Akatemian tiloissa Äimäkujan salilla (Äimäkuja 6, 90400 Oulu). Teoriaosuudet pidetään luokkatilassa ja käytännön osuudet tatamisalissa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan seuroittain TKDMAN-järjestelmän kautta viimeistään sunnuntaina 10.9.2023. Koulutuksen hinta on 50€, joka laskutetaan seuroittain.

Koulutuksen aikataulu:

  • La 16.9.2023 klo 9.30-17.00
  • Su 17.9.2023 klo 10.00-15.00

Koulutukseen tarvitset mukaan dobokin ja muistiinpanovälineet. Lisäksi lämmintä päälle ja sisäpelikengät tai villasukat on hyvät, mielellään myös laite (puhelin, tabletti, läppäri tms), jolla voit koulutusmateriaaliin palata viikonlopun aikana. Evästä on myös hyvä olla mukana, pysyy mieli ja keho virkeänä koko viikonlopun ajan!

Koulutuksessa käsitellään muun muassa monipuolisen Taekwon-Do-harjoituksen koostamista, opettamaan oppimista, taitojen opettamista, fyysisiä ominaisuuksia Taekwon-Dossa, oman Taekwon-Do-polun rakentamista sekä lajiliiton Suomen ITF Taekwon-Do ry:n toimintaa Suomessa. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti 4.- 1. gup värivöille oman Taekwon-Do polun tueksi, mutta sopii myös ohjaamista aloitteleville mustille vöille.

Koulutuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa Suomen ITF Taekwon-Don koulutusvastaava Henni Ylimäinen, henni.ylimainen@taekwon-do.fi ja koulutuksessa käytettäviin tiloihin liittyviin kysymyksiin vastaa Taekwon-Do Akatemian Eerika Leppänen, eerika.leppanen@tkd-akatemia.fi.