Jyväskylän ITF Taekwon-Do ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry (SITF) järjestävät mustien vöiden Black Belt Cup- ja värivöiden kilpailut 23.9.2023. Kilpailupaikkana toimii Huhtasuon yhtenäiskoulun liikuntasali. Kilpailupaikalle pääset kahdella osoitteella: joko Huhta 3 tai Suluntie 18, 40340 Jyväskylä. Parkkipaikkoja löytyy molemmin puolin koulua.

Kilpailuissa on sarjoja sekä lapsille että aikuisille värivöiden ja mustien vöiden sarjoissa. Lisäksi kilpaillaan uusissa 36-45 -vuotiaille sekä yli 45-vuotiaille tarkoitetuissa sarjoissa (kilpailusäännöt).

Ilmoittatuminen

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki SITF:n jäsenseurojen jäsenet, joilla on SITF:n lisenssi ja kilpailemisen kattava vakuutus. Kilpailuasuna käytetään ITF-harjoituspukua, dobokia.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 15.9. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain Kihapp-järjestelmään. Lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Seurojen ilmoittautumisista vastaavat henkilöt voivat luoda tunnukset Kihapp-järjestelmään itse. Tämän jälkeen ilmoittautumisia pääsee syöttämään järjestelmään käyttäen sähköpostitse toimitettavaa ilmoittautumislinkkiä, jota ei tule jakaa seurahallinnon ulkopuolisille. Kilpailun tuloksia ja etenemistä voi seurata julkiselta Kihapp-sivulta: https://www.kihapp.com/tournaments/12339-jyvaskylan-kilpailut-black-belt-cup-2-2023

Kihapp-tunnuksia koskevissa ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Kihappin ylläpitäjään Ville Sundbergiin: ville@kihapp.com.

Lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kilpailuihin ei saa osallistua sairaana. Sairastumistapauksissa kilpailumaksua ei laskuteta, mikäli kilpailija toimittaa terveydenhuollon todistuksen SITF:n kilpailuvastaavalle 30.9.2023 mennessä sähköpostitse: henri.savilampi@taekwon-do.fi

Kilpailumaksut

Kilpailumaksuista lähetään seuroille laskut viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä sarjamuutoksista veloitetaan kilpailumaksun suuruinen muutosmaksu. Ottelussa sarjan voi vaihtaa toiseen, mikäli kilpailija ei punnituksessa mahdu ilmoitettuun painosarjaan. Kilpailijan poistamisen lajista voi kuitenkin tehdä ilman maksua. Kilpailijaa ei voida lisätä uutena kilpailijana lajiin.

Kilpailumaksut:
Lasten sarjat (A-D-juniorit) 25 €
Aikuisten sarjat ja juniorien Black Belt Cup 35 €.

Lisätietoja

Tarkemmat lisätiedot olemme keskittäneet Jyväskylän ITF Taekwon-Don ylläpitämälle päivittyvälle kilpailusivulle: https://www.taekwondojkl.fi/black-belt-cup-ja-varivoiden-kilpailut-jyvaskylassa-23-9-2023/ Luethan tiedot huolella.

SITF:n kilpailu- ja tuomarivastaavat
Henri Savilampi (SITF:n kilpailuvastaava) henri.savilampi@taekwon-do.fi
Lasse Kuusisto (SITF:n tuomarivastaava) lasse.kuusisto@taekwon-do.fi

Kilpailun järjestäjä
Milla Suorsa milla.suorsa@taekwondojkl.fi