Suomalaiset seurat kohtasivat toisensa Tampereella järjestetyissä kilpailuissa.

Hyvä taso ja erinomaiset järjestelyt ilahduttivat

Tampereella Tesoman palloiluhallissa 2.–3. helmikuuta 2019 järjestetyt ITF Taekwon-Don SM- ja Helmi Cup -kilpailut keräsivät 224 osallistujaa ympäri Suomea. Lähes kaikki SITF:n seurat olivat tavalla tai toisella edustettuina kilpailuissa.

Tampereen Taekwon-Do seura toimi tällä kertaa kilpailujen järjestäjänä yhdessä liiton kanssa. Kilpailujärjestelyt onnistuivat erinomaisesti niin kilpailijoiden, tuomareiden, koutsien kuin yleisönkin näkökulmasta.  

Suomen ITF Taekwon-Do -liiton puheenjohtaja Tanja Kangasniemi iloitsee niin kilpailujen suuresta osallistujamäärästä kuin kovasta tasostakin.

 – Kilpailujen taso oli huikea, varsinkin junioreilla. Suomen juniorit ovat todella kovassa tikissä nyt ja hyvä niin, kun huhtikuussa odottavat Saksan Inzellissä järjestettävät maailmanmestaruuskilpailut, Kangasniemi summaa.

Kilpailuissa nähtiin huikeita suorituksia niin värivöiden kuin mustienkin vöiden osalta. Erityistä lannistumatonta henkeä osoittivat juniorikilpailijat, jotka todistivat reilun pelin ja hyvän kilpailuhengen kestävän tilanteessa kuin tilanteessa.

Katso kuvat vuoden 2019 SM- ja Helmi Cup -kilpailuista!

>> Katso kisatulokset täältä!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Inka Khanji, Joonas Helassalo ja Juha Pätsi