SITF:n hallitus palkitsee joka vuosi SM-kilpailujen yhteydessä edellisen vuoden ansioituneita toimijoita. Valinnat tehdään seurojen ehdotusten perusteella. Vuoden 2014 ansioista palkittiin seuraavat henkilöt:

Vuoden kilpailija: Antti Rintanen, Espoon TKD-seura

Antti Rintanen on tuttu näky kisakentillä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tämä urheilija on loistava esimerkki kilpailijasta, joka osallistuu aktiivisesti ja hyvällä menestyksellä kilpailuihin, mutta toimii myös opettajana ja tekee töitä seuratasolla.

Vuoden juniori: Antti Holmén, Black Eagle Tampere

Nuori lupaus, joka on saavuttanut jo menestystä kansainvälisillä kisakentillä. Vuonna 2014 Antti sijoittui EM-kilpailuissa sijoille 5.-8. liikesarjoissa ja otteli pronssia European Cupissa.

Vuoden tuomari: Ismo Mäkinen, Taekwon-Do Akatemia

Ismo Mäkisen aktiivisuus tuomarina viime vuosien aikana kotimaan kilpailuissa ei ole jäänyt huomaamatta. Ismo on loistava osoitus siitä, miten menestyneen kilpauran jälkeen luonteva jatkumo on palata kisakentille tuomarin tehtävissä.

Vuoden vaikuttaja: Vlad Stirbu

Vlad Stirbun kehittämä pistelaskujärjestelmä on siirtänyt SITF:n kilpailutoiminnan uudelle tasolle ja mahdollisesti tekee saman tulevaisuudessa myös ulkomailla.

Vuoden valmentaja: Jouni Heikkinen, Arctic Taekwon-Do

Jouni Heikkinen on kisakonkari, joka valmentaa eturivin maajoukkueurheilijoita ja kehittää aktiivisesti pohjoisen Suomen seuratoimintaa oman kilpauransa lomassa.

Vuoden tapahtuma: SM-kilpailut ja HelmiCup 2014, Taekwon-Do Tornio

Vuoden 2014 SM-kilpailut ja HelmiCup houkuttelivat suomalaiset kilpailijat pohjoiseen Tornioon, mikä toi kaivattua vaihtelua eteläisiin kilpailumatkoihin. Tornion kilpailuissa kaikki pelasi järjestelyiden osalta nappiin, ja järjestävä seura ylläpiti positiivista tunnelmaa pitkien kilpailupäivien läpi.