Tampereen Taekwon-Do seura ja Suomen ITF Taekwon-Do järjestävät Tampere Cupin lauantaina 2.12.2023 Tampereella. Kilpailuissa käydään vuoden viimeinen Black Belt Cupin osakilpailu. Lisäksi kilpaillaan värivöiden kilpailut ja diesel cup-kilpailut. Kilpailupaikkana toimii Etelä-Hervannan koulu (Mekaniikanpolku 9, 33720 Tampere).

Kilpailuissa on sarjat sekä junioreille että senioreille värivöiden ja mustien vöiden sarjoissa sisältäen Diesel Cupin sarjat. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 24.11.2023. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain käyttämällä online-ilmoittautumisjärjestelmää osoitteessa: https://www.kihapp.com/tournaments/12832-tampere-cup-2023-black-belt-cup-3-2023

Lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Seurojen ilmoittautumisista vastaavat henkilöt voivat luoda tunnukset Kihapp-järjestelmään itse. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Kilpailijat

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseurojen jäsenet, joilla on SITF:n Liittolisenssi ja vakuutus, joka kattaa kilpailemisen. Kilpailijan valmentajan asuna tulee olla verryttelyasu ja ainoastaan valmentaja saa lähestyä tuomaripöytää. Valmentajalla tulee olla varusteena valkoinen pyyhe.

Kilpailusäännöt ja -sarjat

Kilpailuissa käytetään ITF:n ja Suomen ITF Taekwon-Do ry:n kilpailusääntöjä ja -sarjoja: http://www.taekwon-do.fi/kilpailusaannot

Diesel+ -sarjojen erikoistekniikoiden korkeudet ja voimamurskauksen lautamäärät ovat enintään saman verran kuin Diesel-sarjoissa. Kilpailujen sarjat kilpaillaan porrastetusti niin, että kilpailut aloitetaan aikuisten sarjoilla.Lounastauon jälkeen jatketaan juniorien kilpailusarjoilla.

Kilpailumaksu

Kilpailumaksuista lähetetään seuroille laskut viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä sarjamuutoksista veloitetaan kilpailumaksun
suuruinen sarjanmuutosmaksu. Ottelussa sarjan voi vaihtaa toiseen, mikäli kilpailija ei punnituksessa mahdu ilmoitettuun painosarjaan. Sarjanmuutosmaksu laskutetaan seuralta jälkikäteen.

Black Belt Cupissa sarjaa ei voi vaihtaa missään lajissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Esimerkiksi kilpailija joka ei mahdu omaan painosarjaansa hylätään kyseessä olevasta sarjasta. Kilpailijan poistamisen lajista voi kuitenkin tehdä ilman maksua. Kilpailijaa ei voida lisätä uutena kilpailijana lajiin.

Kilpailumaksut

 • Mustat vyöt iästä riippumatta, €35
 • Aikuiset värivyöt, €35
 • Juniori-ikäiset värivyöt (17 ikävuoteen asti), €25

Punnitus ja rekisteröinti

Kilpailun punnitus ja rekisteröinti järjestetään kilpailupaikalla ja vaihtoehtoja on kaksi. Perjantaina 1.12. kello 20.30 – 21.00 on punnitus ja rekisteröinti koskien kaikkia Black Belt Cupin ja Tampere Cupin sarjoja. Suosittelemme kuitenkin, että perjantaina kävisivät lähinnä Black Belt Cupin kilpailijat ja etenkin Tampere Cupin juniorit hoitaisivat punnituksen ja rekisteröinnin omassa aikaikkunassa lauantaina.

Lauantaina 12.3. aamusta klo 9.00 – 9.30 aikuisten ja juniorien BBC:n sarjoihin osallistuville ja klo 12.00-13.00 juniorien sarjoihin osallistuville.

Tuomarit

Tuomariksi haluavien tulee olla suorittanut tuomarikurssi ja ilmoittautumiset tehdään seuroittain Kihapp-järjestelmään 24.11. mennessä. Tuomareille tarjotaan mm. lounas, kahvit ja virvoitusjuomia. Seuroja muistutetaan liiton sääntöjenmukaisesta tuomarikiintiöstä.

Lisätiedot

Kilpailun järjestäjä: TamTKD info@tamtkd.net
SITF:n kilpailuvastaava: Henri Savilampi henri.savilampi@taekwon-do.fi
SITF:n tuomarivastaava: Lasse Kuusisto lasse.kuusisto@taekwon-do.fi

Tulostettava leirikutsu (sis. erikoistekniikoiden aloituskorkeudet ja voimamurskauksen lautamäärät)

Aikataulu ja alustava kilpailujärjestys

Perjantai 24.11.

 • Viimeinen ilmoittautumispäivä kilpailijoille ja tuomareille

Perjantai 1.12.

 • Kello 20.30 – 21.00 Punnitus ja rekisteröinti – Kaikki sarjat

Lauantai 2.12.

 • Black Belt Cup ja aikuiset värivyöt – ilmoittautuminen ja punnitus, klo 8.45 – 9.45
 • Tuomaripalaveri, klo 9.30 – 10.00
 • Koutsipalaveri, klo 9.30 – 9.45
 • Kilpailut alkavat klo 10.00
 • Lounastauko klo 12.30 – 13.30
 • Ilmoittautuminen juniorien sarjat, klo 12.00 – 13.00
 • Juniorien kilpailut klo 13.30 alkaen

Tämä aikataulu on vain suuntaa antava ja virallinen kilpailujärjestys ja kilpailuaikataulu julkaistaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.