Taekwon-Don mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden HelmiCup 2024 kilpaillaan ensi viikonloppuna 3.-4.2.2024 Jyväskylässä, Vaajakosken liikuntahallilla. Tapahtumaan on ilmoittautunut hienosti 179 kilpailijaa ympäri Suomen!

Kilpailuissa käydään suomenmestaruussarjat mustille vöille A-junioreiden ja aikuisten kilpailuluokissa (18+ v). Lisäksi kilpaillaan värivöiden HelmiCup -sarjat sekä lasten (D 0-7 v, C 8-10 v, B 11-13 v & ja 14-17 v) että aikuisten kilpailuluokissa (18+ v, 36-45 v ja 46+ v). Pyydämme vielä huomioimaan, että vaikka myös diesel-sarjoissa kilpailee mustia vöitä, niin kyseiset sarjat ovat osa HelmiCupia, eikä niillä ole SM-arvoa. Suomenmestaruuksista kilpaillaan ainoastaan A-juniorien ja yli 18-vuotiaiden kilpailuluokissa. SM-sarjat on merkitty erikseen SM-tekstillä sarjan nimen alussa kilpailujärjestyksessä ja tuloksissa.

Kilpailujärjestys ja alustava aikataulu

Alustavan kilpailujärjestyksen löydät Kihappista, sekä PDF-tiedostona tästä. Kihappin versio on aina ajantasainen ja myös aikataulujen eläminen päivittyy sinne reaaliajassa, sitä mukaa kun sarjoja käydään.

Aikataulun seuraaminen ja kilpailijoiden huolehtiminen kehään ajoissa on seurojen valmentajien vastuulla. Jokaiselle valmentajalle puhelimeen siis Kihappin kisasivu esille.

Lisätietoja tapahtumasta löydät päivitettävältä kilpailusivultamme taekwon-do.fi/sm-helmicup2024