SITF:n puheenjohtajan nuija

Suomen ITF Taaekwon-Do ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 13.11.2021 Ylöjärvellä, Ylöjärven kaupunginkirjastossa (Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi). Kokous järjestetään hybridikokouksena ja siihen voi osallistua myös etänä Zoom-sovelluksen avulla. Virallinen kokouskutsu liitteenä uutisen lopussa.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseurojen jäsenet. Huomaathan kuitenkin, että kaikilla seuran äänivaltaa käyttävillä virallisilla kokousedustajilla tulee olla seuransa valtakirja (ks. säännöt). Ilmoittautuminen: hallitus@taekwon-do.fi 10.11.2021 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, osallistutko etänä vai tuletko paikanpäälle. Etänä osallistuvien tulee ilmoittaa myös sähköpostiosoite mihin Zoom linkki lähetetään lauantaina 13.11.2021.

Koska kyseessä on hybridikokous, äänestykset tullaan kaikilta osin hoitamaan Discord -sovelluksen kautta kautta. Huomioithan, että sinulla on Discord -sovellus, kun osallistut kokoukseen ja myös etänä osallituvat seurojen viralliset kokousedustajat tarvitsevat seuransa valtakirjan. Mikäli haluat tähän liittyen lisäohjeistusta, ota yhteyttä hallitus@taekwon-do.fi sähköpostiin.

Kokouksessa valitaan Suomen ITF Taekwon-Don hallituksen puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja hallituksen jäsenet sekä varajäsenet. Lisäksi valitaan myös lisenssivastaava, sekä seurakehittäjä. Näitä kaikkia avoimia paikkoja voit hakea ilmoittautumalla sähköpostitse hallitus@taekwon-do.fi 10.11.2021 mennessä tai sääntöjen mukaan ehdolle voi asettua myös kokouksessa.

Kokouskutsu (PDF)

Muokattu 3.11.2021 klo 9:19: Päivitetty tieto, että kokoukseen voi osallistua myös etänä.