Kuva: Veera Häyrynen / Sirius Taekwon-Do

Suomeen saatiin komeasti kerralla kaksi uutta mestaria lisää, kun Saija Aalto (Tigers Taekwon-Do Tampere) ja Teppo Häyrynen (Espoon TKD-seura) osallistuivat Tampereella MM-kisaviikolla, tiistaina 5.9.2023 järjestettyyn vyökokeesen ja suorittivat molemmat osaltaan menestyksekkäästi 7.danin vyöarvon.

Saija Aalto on aloittanut Taekwon-Don Tampereella tammikuussa 1991. Hänet tunnetaan nykyään Tigers Taekwon-Do Tampereen pääopettajana. Ehdottomasti mainitsemisen arvoista on myös, että sahuynnim Aalto on ensimmäinen mestarin vyöarvon Taekwon-Dossa suorittanut nainen Suomessa!

Teppo Häyrynen on puolestaan aloittanut Taekwon-Don tammikuussa 1992 Espoon TKD-seurassa, jonka pääopettajana hän on toiminut vuodesta 2008. Lisäksi sahyunnim Häyrynen on ollut perustamassa Sirius Taekwon-Doa ja Kongens Lyngby ITF Taekwon-Do Klubia. 

Suomen ITF Taekwon-Do ry onnittelee lämpimästi sahyunnim Aaltoa ja sahyunnim Häyrystä!

Dan-kokeen arvostelivat ITF:n teknisen komitean suurmestarit Hector Marano, Paul McPhail ja Pierre Laquerre. Samassa kokeessa japanilaiset sahyunnim Kim Seong Deok suoritti 8.danin vyöarvon ja sabumnim Kishi Genji 6.danin vyöarvon. Onnittelut myös heille.