Päivitetty 27.9.2023 klo 13:40: Lisätty liite voimamurskauksen lautamääristä ja erikoistekniikoiden aloituskorkeuksista loppuun

Taekwon-Do Center toivottaa lämpimästi tervetulleiksi lapset ja nuoret sekä ’entiset nuoret’ mittelemään Pikku Tiikeri Cupissa ja Diesel Cupissa lauantaina 28.10.2023 Ylöjärvelle.

Pikku Tiikeri Cup

Pikku Tiikeri Cup on avoin kaikille kilpailijoille, jotka ovat kilpailupäivänä alle 18-vuotiaita (poislukien sovellettu Taekwon-Do, kts alla). Kilpailut käydään SITF:n A-, B-, C- ja D-junioreiden kilpailusääntöjen mukaan. Poikkeuksena sääntöihin myös B-juniorit voivat osallistua pyykkipoikaotteluun, ja B- ja C-juniorit voivat halutessaan osallistua sekä pyykkipoika- että pisteotteluun.

Diesel Cup

Diesel Cup on avoin kaikille kilpailijoille, jotka ovat kilpailupäivänä vähintään 36-vuotiaita. Kilpailut käydään SITF:n kilpailusääntöjen mukaan, mutta kilpailuluokkia muodostetaan alustavasti 10 vuoden välein: 36-45 vuotta, 46-55 vuotta, 56-65 vuotta, 66-75 vuotta ja 76+ vuotta. Ikärajat ovat viitteellisiä ja tarvittaessa sarjoja voidaan yhdistää. Kilpailuissa punaiset ja mustat vyöt kilpailevat Black Belt Cupin säännöillä, vaikka kyseessä ei ole Black Belt Cupin osakilpailu, edellä mainittuja ikärajoja soveltaen.

Joukkueliikesarja- ja joukkuepyykkipoikaottelukilpailut

Joukkueliikesarja- ja joukkuepyykkipoikaottelukilpailuihin voivat osallistua 3+1 hengen sekajoukkueet. Joukkuepyykkipoikaottelussa on omat sarjat yli ja alle 14-vuotiaille.
Joukkuelajien osallistujien tulee olla alle 18-vuotiaita tai vähintään 36-vuotiaita. Samassa joukkueessa voi olla junioreita ja dieseleitä.

Aika ja paikka

Lauantai 28.10.2023
Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain Kihappiin. Seurojen ilmoittautumisesta vastaavat henkilöt saavat linkin Tarja Korhoselta osoitteesta tkdcenter.info@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.10.2023.

Kilpailusäännöt

Linkki sääntöihin: https://taekwon-do.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot

Kilpailusarjat

  • Liikesarjat
  • Ottelu
  • Erikoistekniikka
  • Voimamurskaus
  • Joukkueliikesarjat
  • Joukkuepyykkipoikaottelu

Sovelletun Taekwon-Don kilpailusarjat

Sovellettuun sarjaan voi osallistua, jos ei vamman tai muun toiminnallisen rajoitteen/haitan vuoksi ei voi osallistua avoimeen sarjaan tai jos treenaa pienryhmässä / sovelletussa Taekwon-Do-ryhmässä. Sovelletun Taekwon-Don sarjoissa voi kilpailla myös A-juniori-ikäinen. Mikäli osallistuu normaalin kilpailuluokan sarjaan, ei voi osallistua sovellettuun sarjaan.

1. Pyykkipoikaottelu (jako pituuden mukaan yli/alle 150cm)
2. Etuhyppypotku (jako pituuden mukaan yli/alle 150cm)
3. Liikesarja (omavalintainen liikesarja, avustajaa saa käyttää)

Sovelletuissa sarjoissa lopullinen sarjajako tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä niin, että se antaa kaikille kilpailijoille parhaan mahdollisuuden positiiviseen kokemukseen. Kilpailijoiden valmentajia pyydetään olemaan yhteydessä Päivi Anttilaan (tkdcenter.paivi@gmail.com) osallistumiskriteereistä ja esim. avustajan käyttämisestä.

Tuomarit

Tarjoamme tuomareille lounaan sekä kahvia javirvokkeita kilpailun aikana. Tuomaripalkkiot SITF:n käytännön mukaisesti.

Tuomarit toivotaan ilmoitettavan mahdollisimman pian Kihapp-järjestelmässä.

Ruokailu

Urheilutalolla toimii kahvio, josta voi ostaa purtavaa. Kisapaikan lähellä on kauppoja ja ravintoloita.

Lisätietoja

tkdcenter.info@gmail.com tai puh: 040 830 4433

Tulostettava leirikutsu (PDF)
Liite 1: voimamurskauksen lautamäärät ja erikoistekniikoiden aloituskorkeudet (PDF)

 

Lämpimästi tervetuloa

Tarja Korhonen
Puheenjohtaja
Taekwon-Do Center