Kuva: Inka Khanji

Taekwon-Do Tornio ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestävät mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden Kevät Cup -kilpailut 2.-3.4.2022 Torniossa. Kilpailupaikkana toimii Putaan urheiluhalli, jonka osoite on Viidankatu 20, 95420 Tornio. Huom: osallistujamäärästä riippuen kilpailut käydään kaksi- tai yksipäiväisenä. Kilpailujen kesto ja aikataulu tarkentuvat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki SITF:n jäsenseurojen jäsenet, joilla on voimassa oleva SITF:n liittolisenssi ja vakuutus, joka kattaa kilpailemisen. Kilpailuissa on sarjat värivöille sekä D-, C-, B- ja A-junioreiden että aikuisten sarjoissa ja A-junioreille ja aikuisille mustien vöiden sarjoissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuroittain Kihapp -järjestelmään. Seurojen ilmoittautumisvastaavat voivat luoda tunnuksen järjestelmään itse. Viimeinen ilmoittautmispäivä on sunnuntai 20.3.2022. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Kilpailumaksut
• SM-kilpailut 45 €
• Kevät Cup, aikuisten sarjat 35 €
• Kevät Cup, juniorien sarjat 25 €

Kilpailut pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallsiesti mm. porrastamalla punnituksia ja kilpailusarjoja. Tarkemmat yksityiskohdat käyvät ilmi kilpailukutsusta. Luethan sen huolella.

Sydämellisesti tervetuloa Tornioon!