Kuva: Inka Khanji

ITF Taekwon-Don mustien vöiden SM-kilpailuiden ja värivöiden KevätCupin 2022 kilpailujärjestys/alustava aikataulu ja sarjojen kaaviot on nyt nähtävissä Kihappissa: https://www.kihapp.com/tournaments/8860-sitf-n-sm-kilpailut-ja-kevatcup-2022/. Kilpailut käydään yksi yksipäiväisenä lauantaina 2.4.2022 Putaan urheiluhallilla Torniossa. 

Tämän uutisen lopusta löydät myös tulostettavan PDF-tiedoston tämänhetkisestä aikataulusta. Huomaattehan kuitenkin, että ajat voivat muuttua vielä kilpailupäivänä esimerkiksi kilpailijoiden poisjäännin tai tasatilanteista johtuvien uusintaotteluiden takia.

Aikataulu ja tulokset päivittyvät livenä Kihappiin sitä mukaa kun sarjoja käydään. Aikataulun seuraaminen ja kilpailijoiden huolehtiminen kehään ajoissa on seurojen koutsien vastuulla. Jokaiselle koutsille puhelimeen siis Kihappin kisasivu esille. Alustavassa aikataulussa ilman ~-merkkiä näkyvät ajat (kisakutsussa mainitut kilpailuluokkien aloitusajat) ovat tarkkoja aikoja (9:00, 13:00, 16:00).

Punnitus- ja rekisteröintiaikataulu:

 
Perjantai 1.4.2022
– Punnitus ja rekisteröinti avoinna klo 19:00 – 20:00
 
Lauantai 2.4.2022
– SM-kilpailijoiden punnitus ja rekisteröinti 8:15 – 8:45
– Juniorivärivyökilpailijoiden rekisteröinti 12:15 – 12:45
– Aikuisten värivyökilpailijoiden punnitus ja rekisteröinti 15:15 – 15:45
 
Kilpailut ovat avoimena myös yleisölle. Katsomossa kannustajien tulee pysyä omassa porukassa, käyttää kasvomaskia ja pitää turvaväli oman seurueen ulkopuolisiin mahdollisuuksien mukaan. Kilpailu on katsojille maksuton ja voitkin tukea järjestävää seuraa käyttämällä kisakioskin palveluja. Kilpailut pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallisesti mm. porrastamalla punnituksia ja kilpailusarjoja. Tarkemmat yksityiskohdat käyvät ilmi kilpailukutsusta.
 

Aikataulu PDF-tiedostona