SITF:n puheenjohtajan nuija

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 28.10.2023 klo 18:00 alkaen  Juustoportissa (Kumitie 2), Ylöjärvellä. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseurojen jäsenet. Huomaathan kuitenkin, että kaikilla niin paikan päällä, kuin etänä osallistuvilla, seuran äänivaltaa käyttävillä virallisilla kokousedustajilla tulee olla oman seuransa valtakirja (ks. säännöt).

Syyskokouksessa tullaan valitsemaan SITF:lle uusi puheenjohtaja, rahastonhoitaja sekä muut hallituksen jäsenet ja varajäsenet. Lisäksi valitaan maajoukkueen päävalmentaja, joka toimii myös Huippu-urheiluvaliokunnan (Huva) valiokuntavastaavana. Lisää nyt haussa olevista luottamustoimista voit lukea täältä.

Mikäli olet käytettävissä johonkin näistä luottamustoimista, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen hallitus@taekwon-do.fi. Sääntöjen mukaisesti myös kokouksessa voi asettua ehdolle.

Ilmoitttautuminen kokoukseen

Jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava kokoukseen ja seurojen virallisilta, ääntä käyttäviltä kokousedustajilta tulee olla valtakirja. Etänä osallistuvien on lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Linkki kokoukseen tullaan lähettämään kokouspäivänä, hieman ennen kokousta. 

Kokouksessa käsiteltävät asiakirjat

Kokouksessa käsiteltävät dokumentit ovat nähtävillä TKDMAN:in Docstroressa 14.10.2023 alkaen. Hallitus toivoo, että dokumentit on luettu etukäteen sillä niitä ei tulla lukemaan kokouksessa.

Lisätietoja

Tarkemmat tiedot käyvät ilmi kokouskutsusta.