Perinteiset vuosittaiset Potkupäivät järjestetään Torniossa Putaan urheiluhallilla 17.–18. elokuuta 2019. Tervetuloa mukaan!

Leirin opettajina toimivat SITF:n tekniikkavastaava Michael Holler, 6. Dan, sekä maajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Jouni Aartola, 5. Dan

Jo perinteeksi muodostuneet potkupäivät ovat mitä mainioin tapa aloittaa uusi Taekwon-Do-kausi mahdollisen grillausvoittoisen kesän päätteeksi. Kyseessä on matalan kynnyksen leiri, jonne jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Toivomuksena on, että leirille tulevilla on jotain väriä vyössään sekä ikää sen verran, että jaksaa pitkän ja potkurikkaan leiripäivän, tai kaksi. 

Leirin hinta on 20 euroa riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana yhden tai kaksi päivää. Leirimaksut laskutetaan leirin jälkeen seuroittain.

Ilmoittautumiset seuroittain liiton ilmoitusjärjestelmän kautta. Ilmoittautua voi perjantaihin 16.8.2019 saakka. Jos unohdat ilmoittautua syystä tai toisesta, paikan päälle voi myös vain ilmaantua. Leiripaikkana toimiva Putaan urheiluhalli sijaitsee osoitteessa Viidankatu 20, 95420 Tornio. 

Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta taekwondotornio@gmail.com.

Tervetuloa!

Kuva: Michael Holler

>>Katso leirikutsu!