Kuva: Lasse Kuusisto

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja Tampereen Taekwon-Do seura ry:n pitkäaikainen toimija Laura Nikkola-Kuusisto palkittiin eilen torstaina 12.1.2023 Urheilugaalan Taustavoima-palkinnolla.

Laura on harrastanut Taekwon-Doa 2000-luvun alussa 3.Gup-vyöarvolle asti, mutta sittemmin dobok on vaihtunut penkkiurheiluun sekä hallinnollisiin tehtäviin.

Lauralla on tähän asti tilillään yli 20 vuotinen ura liitto- ja seura-aktiivina. Tälläkin hetkellä Laura toimii SITF:n hallituksen jäsenenä sekä rahastonhoitajana, koordinoi maajoukkueen asioita joukkueenjohtajana, toimii myös kotiseuransa TamTKD:n rahastonhoitajana ja on yksi MM-kisojaprojektin päätekijöistä.

”Vaikka en itse treenaa tällä hetkellä tai ole treenisalin kuvioissa niin mukana, on Taekwon-Do minulle aivan älyttömän iso osa elämää. Moni niistä elämän tärkeimmistä jutuista on löytynyt juuri Taekwon-Don kautta” – Laura Nikkola-Kuusisto, Taekwon-Do Life 1/2019

Vuosien varrella monessa mukana ollut Laura on osoitus siitä, että Taekwon-Dossa voi edetä pitkälle lajin aktiivina myös ilman korkeaa vyöarvoa. Laura on ehdottomasti Taustavoima, lajin pitkäaikainen toimija, jonka panos suomalaisen Taekwon-Don hyväksi on ollut poikkeuksellisen merkittävä ja hän on suurella lajisydämellään ollut mukana lajin pitkäaikaisessa kehittämisessä.

Tästä osoituksena ja kiitoksena Suomen ITF Taekwon-Don hallitus esitti Urheilugaalan uudistuneen Taustavoima-palkinnon saajaksi Laura Nikkola-Kuusistoa.

Lämpimät onnittelut Laura!

 

Lue Laura Nikkola-Kuusiston henkilöesittely Taekwon-Do Lifen numerosta 1/2019, sivuilta 13-14