Viikonloppuna 17.-18.4.2021 saatiin päätökseen kamppailulajien yhteinen I-tason junioriohjaajakoulutus. Koulutus järjestettiin kahdessa osassa, joista ensimmäinen pidettiin 27.-28.3. ja toinen siis nyt viikonloppuna. Ajan hengen mukaisesti koulutus järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa verkossa Zoom-sovelluksen välityksellä. Tositoimissa oltiin myös etäharjoitusten ohjaamistenkin merkeissä, kun osallistujat pääsivät ohjaamaan taitoharjoitteita Jyväskylän ITF Taekwon-Don junioreille!

Junioriohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille junioriohjaajana toimiville ja sellaiseksi aikoville. Koulutuksessa käsitellään muun muassa lasten liikunnan ja urheilun perusteita, turvallista ohjaamista ja ohjaajan roolia niin ohjaustilanteessa kuin sen ulkopuolella, perusliikuntataitojen ja erityistaitojen harjoittamista, harjoitusohjelman suunnittelua sekä paljon muuta ohjaajuuteen liittyvää tietoa ja touhua.

Koulutukseen osallistui 23 kamppailijaa, viidestä eri kamppailulajista ja se onnistui todella hienosti, niin kouluttajien kuin koulutettavilta saatujen palautteidenkin perusteella. SITF:n jäsenseuroista osallistui kaikkiaan 8 henkilöä, kuudesta eri seurasta. Koulutettua väkeä siis saatiin jälleen seuroihin! Kouluttajina toimivat SITF:n koulutusvaliokunnasta Ari Suorsa ja Henni Ylimäinen.