Kamppailulajiliitot järjestävät kaksi aikuisliikunnan työpajaa, joissa seurat pääsevät perehtymään laadukkaaseen aikuisliikuntaan ja miettimään kuinka oman seuran aikuisliikuntaa voitaisiin kehittää pienten tai isojen tekojen avulla. Työpajat ovat ilmaisia ja niihin voivat osallistua kaikkia aikuisliikunnan kehittämisestä kiinnostuneet kamppailuseurojen toimijat. Tervetuloa!

Huom: Ensinmäinen työpaja pidettiin 16.11. mikä jäi informaatiokatkoksen vuoksi huomioimatta tiedotuksessa. 2.12. pidettävään toiseen työpajaan voi kutenkin osallistua, vaikka ei olisi osallistunuyt ensimmäiseen.

Työpaja 1: tiistai 16.11.2021 klo 17:30-19:30 Aikuisissa iso potentiaali seuratoiminnalle

Kouluttajina: Katri Forssell (Suomen Judoliitto) ja Tiiu Tuomi (Suomen Taekwondoliitto)

Miten tutkimustiedon valossa aikuiset harrastavat ja haluavat harrastaa liikuntaa? Miten aikuiset tänä päivänä harrastavat kamppailulajeja? Millaiset asiat estävät ja mahdollistavat sen, että aikuinen löytää kamppailuseuraan?

Työpaja 2: to 2.12. klo 17:30-19:30 Laadukas aikuisliikunta kamppailuseuroissa

Kouluttajina: Katri Forssell (Suomen Judoliitto) ja Tiiu Tuomi (Suomen Taekwondoliitto)

Millaiset asiat sitouttavat aikuisharrastajan kamppailuseuraan? Millaista on laadukas aikuisliikunta? Millaisin teoin oma seurasi voisi tarjota hieman laadukkaampaa toimintaa ja harjoittelua aikuisille?

Työpajoihin ilmoittaudutaan Suomisportissa täällä. Ilmoittautua voi 2.12. klo 12 asti. Voit osallistuja joko toiseen tai molempiin työpajoihin. Saat ZOOM-linkin vastausviestinä ilmoittauduttuasi tapahtumaan.

Työpajojen järjestäjät: Suomen Judoliitto ja Suomen Taekwondoliitto, yhteistyössä muut kamppailulajiliitot