HUOM: Ilmoittautumisaikaa jatkettu 26.2.2024 saakka!

Keväällä 2024 järjestetään kamppailulajien yhteinen 1-tason ohjaajakoulutus eli VOK 1, jossa mukana ovat taekwon-do, karate, taido, hokutoryu ju-jutsu, nyrkkeily ja judo. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.2, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi.

Tämä koulutus on tarkoitettu juuri sinulle seurassa ohjaamista aloittava tai jo hieman kokemusta omaava ohjaaja! Tässä koulutuksessa keskitytään yksittäisten harjoitusten suunnitteluun toteutukseen ja arviointiin. Koulutus toteutetaan pääosin verkossa, mutta harjoitustehtäviä tehdään myös omassa seurassa/ toimintaympäristössä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa. Tule mukaan oppimaan!

Ajankohdat

Kaikille yhteiset webinaarit: Aloituswebinaari to 7.3., väliwebinaari to 4.4. ja loppuwebinaari to 16.5. klo 17-19.

Näiden yhteisten webinaarien lisäksi koulutukseen kuuluu lajiosa, joka suoritetaan oman lajin oman tapahtumakalenterin mukaan.

Sisältö

Koulutuksen laajuus on 50h ja se muodostuu omatoimisesta opiskelusta verkkoympäristössä, oppimistehtävien tekemisestä, yhteisistä webinaareista sekä lajiosasta. Koulutus koostuu seuraavista teemoista:

  • Liikuntaa läpi elämän
  • Harjoittelun suunnittelu
  • Oppiminen ja opettaminen harjoitustilanteessa
  • Taitoharjoittelu
  • Fyysinen harjoittelu
  • Ohjaaja positiivisen ilmapiirin ja vuorovaikutuksen luojana sekä ylläpitäjänä
  • Vastuullinen valmentaja
  • Puhtaasti paras
  • Reilusti paras

Lisäksi koulutusalustalle on kerätty kamppailuohjaajia tukevia materiaaleja eli ns. suuntautumismateriaaleja junioriohjaajille, aikuisharrastajien ohjaajille, soveltavan kamppailun ohjaajille sekä tavoitteellisemmasta harjoittelusta tai kilpavalmennuksesta kiinnostuneille.

Huom! Varaathan verkossa tehtäviin sekä oman lajin antamiin lajiosan tehtäviin kylliksi aikaa. Verkkoalusta aukeaa n. viikkoa ennen aloituswebinaaria ja sulkeutuu noin kaksi viikkoa loppuwebinaarin jälkeen. Tämän

jälkeen verkkoalusta sulkeutuu, eikä alustalle enää pääse. Tunnukset oppimisalustalle ja kutsulinkki aloituswebinaarin lähetetään sinulle Suomisportissa olevaan s-postiosoitteeseen. Tarkistathan, että osoite on oikea. Alaikäisten osallistujien osalta Suomisporttiin on hyvä lisätä s-postiosoite (usein alle 18-vuotiaiden kohdalla Suomisportissa on huoltajan yhteystiedot).

 

Ilmoittautuminen ja maksut

Koulutuksen hinta 100€. Osallistumiseen vaaditaan oman liiton voimassa oleva lisenssi. Ilmoittautuminen joko seuran kautta tai omatoimisesti viimeistään 22.2.2024 Suomisportissa: https://www.suomisport.fi/events/d73dde80-dd3e-4366-82dd-06ae3bca6b79