Tekniikan hiomista. Kuva: Markku Rantanen / SITF

Viikonloppuna, 17.-18.02.2024, Tampereella saatiin nauttia peräti kolmen maailman mestarin vetämästä otteluleiristä. Ohjaajina leirillä toimivat Tampereen oma taistelija, sabum Mira Sjövall, Hollannin voimanpesä Sam DelRock, ja vahvan otteluperinteen omaava Slovenian Tyra Barada.


Seminaari keräsi mukavasti eri ikäistä ja vyöarvoista osallistujakuntaa.

Paikalla seminaarissa osallistujia oli noin 50 henkeä, joten enemmänkin olisi Hervannan Vapaa-aikatalolle harrastajia mahtunut! Hieman pienemmällä porukalla pidetty seminaari sujui siis tiiviissä tunnelmissa, sillä nyt ohjaajat pystyivät huomioimaan jokaisen osanottajan tarpeet henkilökohtaisemmin.


Seminaarin lopun Q&A-osiossa osallistujat saivat esittää kysymyksiä opettajille.

Erityisen seminaarista tekee ohjaajien laajaa ottelukokemus. Kaikki kolme ovat kisanneet kansainvälisillä areenoilla jo juniorista saakka saavuttaen laajaa menestystä niin EM- kuin MM-areenoilla. Lisäksi kaikki kolme ovat niittäneet Taekwon-Don lisäksi kansainvälistä arvokisamenestystä EM- ja MM-tasolla myös potkunyrkkeilyssä (WAKO).

Kenties piakkoin kuullemme myös ohjaajien ajatuksia siitä, kuinka leiri lopulta sujui!

Teksti: Helena Hanhikangas / SITF
Kuvat: Markku Rantanen / SITF

Lisää kuvia löydät oheisesta linkistä: https://kuvat.taekwon-do.fi/kuvapankki/tapahtumagalleria/2024/black+eagle+legends+seminar/