Rasbudo ITF Taekwon-Do järjesti mestari Meyourin 8.Dan leiripäivän Tammisaaressa lauantaina 9.4.2022. Leirille osallistui yhteensä 30 henkeä, mukaan lukien lapsia, joille boosabum Mira Sjövall (3.Dan) piti oman tunnin päivän alussa.

Odotettu tapahtuma keräsi paljon kiitosta osallistujilta. Rasbudossa toivotaankin, että he voisivat pian kutsua mestari Meyourin ja boosabum Sjövallin uudelleen käymään! Ohessa muutamia kommentteja osallistujilta.

“Leiri oli mahtava! Olen iloinen, että mestari käytti Taekwon-Dosta määritelmää art! Kaikesta näki, miten tärkeitä Taekwon-Do ja sen parissa toimivat ihmiset ovat hänelle. Henkilökohtainen ohjaus 👍. Selkeät ohjeet 👍. Jokaisen omien taitojen arvostus 👍. Keskustelut ja palautteet oli ihan parasta. Sain opetuksesta todella paljon, mitä pohtia omassa päässä ja jakaa meidän ryhmälle. Ja ymmärsin, miten alkuvaiheessa mun oma matka on…🙄 Mut nöyränä eteenpäin. Kiitos tosi tosi paljon! Toivon, että Anni jatkaa Taekwon-Doa Tampereella Black Eaglessa”, Anne-Maarit Hämäläinen

“Paljon uutta asiaa, jopa vanhoista asennoista, potkuista, lyönneistä, liiklkumisesta, yms. Erittäin hyvä leiri! Tosi informatiivinen ja paljon uutta, jota voi soveltaa omassa opetuksessa.”, Ville, Casimir ja Kaisla Ukonaho.

“Tunnelmaltaan rento ja hauska leiri leiri jossa paljon asiaa ja jonka kruunasi todella inspiroivat vetäjät. Perustekniikoihin ja potkuihin saatiin roimasti lisää napakkuutta ja erityisesti selkeytyi se, että miksi jotkut liikkeet tehdään tietyllä tavalla.”, Jussi Nyman

 

Kuvagalleria: Mestari Meyourin leiripäivä Tammisaaressa 9.4.2022

Kuvat: Rasbudo ITF Taekwon-Do