Kuva: Joni Tuohimaa, grafiikka: Taekwon-Do Akatemia

Taekwon-Do Akatemia ja Suomen ITF Taekwon-Do (SITF) järjestävät Akatemia Open -kilpailut Oulussa 20.1.2024. Tapahtussa käydään mustien vöiden Black Belt Cup -osakilpailun 1/2024 sekä Diesel Cupin ja värivöiden kilpailut. Kilpailupaikkana on Hiukkavaaran koulu osoitteessa Tahtimarssi 3, 90670 Oulu.

Kilpailuissa on sarjat sekä lapsille että aikuisille kaikissa SITF:n kilpailusääntöjen mukaisissa ikä- ja vyöarvoluokissa yli 45-vuotiaiden sarjoihin saakka.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 12.1.2024. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain Kihapp-järjestelmään. Huomaattehan, että 1.1. alkavan lisenssikauden osalta
lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Akatemia Open on myös hyvä valmistelukisa ennen Jyväskylässä kaksi viikkoa myöhemmin kilpailtavia SM- ja HelmiCup-kisoja.

Tarkemmat tiedot käyvät ilmi kilpailukutsusta (PDF)

Kilpailun tuloksia ja etenemistä voi seurata julkiselta Kihapp-sivulta: https://www.kihapp.com/tournaments/12848-akatemia-open-2024-black-belt-cup-1-2024

Tervetuloa Ouluun!