Oletko haaveillut maajoukkueen jäseneksi pääsemisestä? Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää taitosi Talent-leirillä ja tulla jatkossa kutsutuksi jopa harjoittelemaan tuleville leireille yhdessä Suomen maajoukkueen kanssa. Talent-leiriltä voit saada potkua kilpailu-uran alkuun. Tervetuloa SITF:n järjestämälle vuoden 2018 ensimmäiselle A-juniorien Talent-leirille Tampereen Varalaan 17.02.-18.02.2018!

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu maajoukkuetasolla kilpailemisesta kiinnostuneille Taekwon-Doa harrastaville nuorille, jotka ovat vyöarvoltaan vähintään 4 gup. Ikäraja leirillä on 13 vuotta. Leirille osallistuvilla tulee olla maksettuna Suomen ITF Taekwon-Don lisenssi. Vakuutus tulee myös olla hankittuna joko lisenssivakuutuksena tai omana vakuutuksena, koska leiriläisiä ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti ja ikätasoon sopien Taekwon-Don eri osa-alueita, kuitenkin kilpailunäkökulmaa painottaen. Liikesarjojen ja ottelun lisäksi harjoitellaan myös murskauksia, joten tavallisten suojien lisäksi leirille on hyvä ottaa mukaan sisäpelikengät tai vastaavat sisätiloihin sopivat jalkineet. Myös säätilaan sopivat ulkoliikuntavarusteet ovat tarpeen.

Missä ja milloin?
Leiri on kaksipäiväinen (17-18.2.2018). Leiripaikka: Tampereen Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere

Leirin opettajat:
Leirin vastuuopettajat ovatAnja Kärki 4.dan ja Henna Aarnio 3.dan . Lisäksi leirillä vierailee myös muita opettajia.

Lue lisää leirikutsusta

 

Leirikutsu