Kuva: Ari Kairala / SITF

SITF:n koulutusvaliokunta järjestää yhteistyössä Taekwon-Do Tornio ry:n kanssa 2-tason Taekwon-Do-ohjaajakoulutuksen (TOK 2) Torniossa 20.-21.4.2024

Koulutus järjestetään Taekwon-Do Tornion kotisalilla, kamppailu- ja kiipeilykeskuksella, osoitteessa Teollisuuskatu 8-10 ovi J7, 95420 Tornio. Koulutukseen ilmoittaudutaan seuroittain TKDMAN:in kautta, viimeistään lauantaina 13.4.2024 klo 23.59. Koulutuksen ennakkotehtävä, materiaalit ja tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Koulutuksen hinta on 50€, joka laskutetaan seuroittain.

Koulutuksen suuntaa-antava aikataulu:
La 20.4.2024 klo 9.30-17.00
Su 21.4.2024 klo 10.00-15.00

Koulutukseen tarvitset mukaan dobokin ja muistiinpanovälineet. Lisäksi kannattaa ottaa lämmintä päälle ja sisäpelikengät tai villasukat sekä mielellään myös laite (puhelin, tabletti, läppäri tms), jolla voit koulutusmateriaaliin tarvittaessa palata viikonlopun aikana. Omat eväät  on myös hyvä olla mukana, pysyy mieli ja keho virkeänä koko viikonlopun ajan! Kamppailu- ja kiipeilykeskukselta löytyy pieni jääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Keskuksen välittömästä läheisyydestä löytyvät mm. Lidl ja Tokmanni sekä McDonalds. 

Koulutuksen pääteemoina käsitellään muun muassa oman harjoitusryhmän kausisuunnitelman rakennetta, koostamista, toteuttamista ja arviointia, omien oppilaiden kehittämistä ja tukemista sekä oman ohjaajuuden ja opettajuuden kehittämistä ja reflektointia.

Koulutusta suositellaan 1.-2. Dan mustille vöille oman ohjaajuuden ja opettajuuden tueksi. Lisäksi koulutukseen saa ja kannattaa osallistua jo värivyöllä, mikäli ohjattavana on oma ryhmä.

Koulutuksen sisältöön ja koulutuksessa käytettäviin tiloihin liittyviin kysymyksiin vastaa Suomen ITF Taekwon-Don koulutusvastaava Henni Ylimäinen, henni.ylimainen@taekwon-do.fi.