Kuva: ITF World Cup Koper 2022

Joka toinen vuosi järjestettävät ITF Taekwon-Don maailman cupin kilpailut käydään tänä vuonna Koperissa, Sloveniassa 1.-9.10.2022. Tältä sivulta löydät kootusti kaiken, mitä tarvitset kisojen seuraamiseen kotikatsomossa.

World Cup -kilpailuissa on mahdollista kisata yksilösarjoissa liikesarjoissa, ottelussa, voimamurskauksessa (ei värivyöt) ja erikoistekniikoissa. Joukkueena on mahdollista lisäksi kilpailla liikesarjoissa, ottelussa ja näytösottelussa (ei värivyöt). Kilpailusarjoja on tarjolla eri ikäisille (ks. ikäluokittelu sivun lopusta) sinisille ja punaisille värivöille, sekä 1.-6.dan mustille vöille. Kilpailuissa noudatetaan ITF:n kilpailusääntöjä.

World Cup -kilpailut ovat ITF-tyylisuunnan Taekwon-Dossa isoimpia tapahtumia, jotka kokoavat seuroja ympäri maailmaa ottamaan mittaa toisistaan ja ne tarjoavat myös värivöille hienon mahdollisuuden näyttää osaamistaan kansainvälisillä kilpailukentillä. Tälläkin kertaa tapahtumaan on rekisteröitynyt 1034 kilpailijaa 123 joukkueessa, 52:sta eri maasta! Suomesta kilpailuihin osallistuu 57 urheilijaa kuudesta eri joukkueesta, jotka osin muodostuvat kahdeksasta eri suomalaisseurasta.

Kilpailuiden seuraaminen

Jo parista edellisestä arvokilpailuista tuttuun tapaan olemme koostaneet taulukon suomalaisosallistujien kilpailusarjoista ja kehäaikatauluista. Huomaathan, että kellonajat taulukossa ovat sarjojen arvioituja alkamisajankohtia (Suomen aikaa) ja muutokset ovat mahdollisia. Mikäli huomaat virheitä, ilmoitathan niistä osoitteeseen viestinta@taekwon-do.fi. Sivua päivitetään ajoittain.

Kilpailuita on kotikatsomossa mahdollisuus seurata suoratoistolähetyksinä Youtubesta. Linkit eri kilpailukehien lähetyksiin ovat päiväkohtaisia ja löydät ne kilpailujärjestäjien sivulta osoitteesta https://itfworldcup2022.si/livestream/, mutta olemme merkinneet linkit myös oheiseen taulukkoon.

Hyödyllisiä linkkejä
Kilpailuiden internet-sivut  itfworldcup2022.si
Kilpailuiden Facebook-sivut
Kilpailut SportsData -järjestelmässä
Suomen ITF Taekwon-Do Facebookissa
Suomen ITF Taekwon-Do Instagramissa

Kehäaikataulut

Ei aikataulutietoja, kisat ovat päättyneet

Tulokset