Kuva: Taekwon-Do ITF World Cup 2024

Päivitetty 10.3.2024

Ensi syksynä 28.10 – 2.11.2024 Argentiinassa, Buenos Airesin provinssin rantakaupungissa Mar del Platassa, järjestetään yhdeksännet Taekwon-Don Maailman cup -kilpailut. Luvassa on todennäköisesti suurimmat koskaan ITF:n alaisuudessa järjestetyt kilpailut, sillä paikalle odotetaan peräti 3000 kilpailijaa!

Kisoissa on tarjolla viisi ikäkategoriaa: pre-juniorit (12-14-vuotiaat), juniorit (15-17), aikuiset (18-35), seniorit (36-45) ja veteraanit (yli 46-vuotiaat). Yläikärajaa ei siis ole! Kisoihin voivat osallistua myös värivyöt, 4. gupista, eli sinisestä vyöstä lähtien. Mustillevöille kisat ovat avoinna 6. danin mustaan vyöhön saakka. Taekwon-Don kaikki osa-alueet ovat mukana: liikesarjat, ottelu, voimamurskaus, erikoistekniikka ja näytösottelu.

Mar del Platan kaupunki on noin 5,5 tunnin juna- tai bussiyhteyden päässä Buenos Airesista. Jos paikalle on tarvetta saapua lentäen, Mar del Platan kaupungin välittömässä läheisyydessä on myös kansainvälinen lentokenttä, Astor Piazzolla International Airport. Tapahtumapaikkana toimii Polideportivo Islas Malvinasin stadion.

Huom: Sekä kilpailu-, että majoitusmaksut tapahtuvat Suomen osalta seuroittain. Kutsussa käytetään ilmaisua “country”, mutta asia on tarkistettu SITF:n toimesta järjestäjältä.

Ilmoittautuminen

Kaikki ilmoittautumiset (kilpailijat, valmentajat, kannustajat, VIP:t, kumppanit yms.) tehdään seuroittain Sporsdataan ITF-online -sivuston (https://data.itftkd.sport) kautta. Ilmoittautuminen on avoinna 24. syyskuuta 2024 asti. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varmistathan kisapaikkasi hyvissä ajoin! Huomaattehan, että kannattajien ja muiden tulisi ilmoittautua samaa reittiä kuin kilpailijoiden ja valmentajien. Näin voidaan taata kaikille sujuva kisapäivä!

Tuomarit

Tuomareiden yöpyminen (26.10.-3.11.2024) ja ruokailut kustannetaan paikalle 100 hengelle, tämän jälkeen kisaorganisaatio ei vastaa kustannuksista.

SITF lähettää suomalaisten tuomareiden hakemukset kootusti ITF:lle. Suomalaistuomareille on lähetetty hakulomake sähköpostitse. Lisätietoja antaa SITF:n tuomarivastaava Lasse Kuusisto (lasse.kuusisto@taekwon-do.fi).

Majoitus ja kuljetukset

Kilpailuiden aikana on mahdollista yöpyä virallisessa kisahotellissa. Lisätietoja: https://tkditfworldcup2024.com/accomodation-instructions-and-packages-prices/

Kaikki majoitusvaihtoehdot sisältävät kuljetuksen stadionille kilpailupäivinä. Järjestäjä tulee tarjoamaan myös kuljetusta Buenos Aeresista Marla Del Platalle ja takaisin. Lisätietoja tästä mahdollisuudesta on luvassa myöhemmin.

HUOM: Kaikki majoitusvaraukset tehdään seuroittain! Järjestäjä ei ota vastaan yksittäisten henkilöiden majoitusvarauksia.

Muuta

Dobok ja ottelusuojat: ITF:n hyväksymät, viralliset suojat ja asut.

Kilpailumaksut (Huom: USD): 170$ kilpailijalta sekä joukkueelta 170$, valmentaja 60$.

Maksujen suoritustapa: Seuroittain,  Bank of America, Name: 3-Tkd Books Llc, Account number: 375023056106, Routing number: 026009593. Bank of Americas´s SWIFT code  BOFAUS3N (tarkistathan tarkemmat tiedot virallisesta kutsusta)

Kisojen aikana on mahdollista yöpyä virallisessa kisahotellissa. Järjestäjä kertoo tarkemmat tiedot majoituksesta myöhemmin. Katso tarkemmat tiedot ennen maksua kisakutsusta. Hotellivaraukset ja tiedustelut sähköpostitse (huom: kirjautuminen seuroittain!):  accommodation@tkditfworldcup2024.com

Kilpailuiden paikka ja osoite: Estadio Polideportivo Islas Malvinas
Av. Juan B. Justo 3525. Mar del Plata, Pcia. de Buenos Aires, Argentina

Tuomaripalaveri: 26.10.2024

Valmentajapalaveri (myös etänä): 12.10.2024

Kategoriat ja kilpailusäännöt, “Official ITF Rules of Competition – Version 2022v3” (pdf): https://itftkd.sport/wp-content/uploads/2023/07/Official-ITF-Rules-of-Competition-Version-2022v2.pdf

 

Järjestäjän yhteystiedot, tiedustelut, info

Verkkosivut: tkditfworldcup2024.com

Sähköposti: info@tkditfworldcup2024.com

Intagram: tkditfworldcup2024

Katso tarkemmat lisätiedot virallisesta kilpailukutsusta (pdf): tkditfworldcup2024.com/docs/invitation-wc24.pdf  

 

SITF kannustaa kaikkia kiinnostuneita lähtemään paikalle Argentiinaan kokemaan maailmancupiin tunnelmaa!

 

Teksti:  Hellu Hanhikangas / SITF