Kuva: Jessika Laakkonen / SITF

Jyväskylän ITF Taekwon-Do ry järjestää tyttöjen ja naisten otteluleirin Jyväskylässä 14.-15.1.2023. Leirin teemana on ottelu ja itsepuolustus. Leirillä harjoitellaan pääasiallisesti ottelutekniikkaa, mutta ottelueriä otetaan turvallisesti jossain harjoituksessa. Leirin pääopettajana toimii Tampereen Yliopiston Taekwon-Don päävalmentaja sabumnim Heli Karjainen 6. Dan. Lauantaina harjoituksia ohjaa lisäksi olympiamitalisti, nyrkkeilijä Mira Potkonen!

Leiri on avoin kaikille yli 13-vuotialle naisharrastajille ja lauantaina leirille voivat osallistua kaikkien kamppailulajien edustajat. Sunnuntai on varattu pelkästään SITF:n jäsenseurojen yli 13-vuotiaille ja vyöarvoltaan vähintään 9. gup arvoisille naisharrastajille. Leirimaksu on koko leirin osalta 45€ ja pelkkä lauantai 30€ tai pelkkä sunnuntai 20€.

Suomen ITF Taekwon-Don harrastajat ilmoittautuvat seuroittain TKDMAN-ilmoittautumisjärjestelmään viimeistään 6.1.2023. Muiden lajien (kuin ITF-tyylisuunnan Taekwon-Do) osallistujat ilmoittautuvat osoitteessa https://forms.gle/virw6oKLnXuKdu1h6 viimeistään 6.1.2023.

Tarkemmat ja ajantasaiset lisätiedot leirisivulta: https://www.taekwondojkl.fi/tyttojen-ja-naisten-otteluleiri/