Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestää 1-tason Taekwon-Do-ohjaajakoulutuksen (TOK 1) 19.-20.3.2022 hybridikoulutuksena yhtäaikaa Torniossa ja Turussa.

On tavoitteenasi sitten kilpaileminen kansainvälisillä kisakentillä, tuomarointi, oman seuran perustaminen, oman harjoitusryhmän ohjaaminen, hallinnollinen työskentely, vyöarvoissa eteneminen tai muu lajiin liittyvä itsellesi tärkeä asia, on tärkeää, että saat tietoa, taitoa, tukea ja kannustusta matkallasi kohti tavoitettasi.

Tämän koulutuksen jälkeen:

  • ymmärrät ryhmän ohjaamisen periaatteita
  • ymmärrät, mistä osa-alueista yksittäinen harjoitus koostuu
  • pystyt suunnittelemaan ja ohjaamaan Taekwon-Do harjoituksen
  • tiedät Suomen ITF Taekwon-Do ry:n rakenteen ja toiminnan kulmakivet
  • tiedostat erilaiset mahdollisuutesi Taekwon-Dossa

Koulutukseen kuuluu myös ennakkotehtävä. Ennakkotehtävä, koulutuksen materiaali sekä linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän, 11.3.2022, jälkeen.

Koulutus järjestetään tänä keväänä 19.-20.3.2022 hybridikoulutuksena, yhtä aikaa pohjoisessa ja etelässä. 

Ensimmäisen koulutuspäivän 19.3. teoriaosuus käydään zoom-palvelun välityksellä ja toisen koulutuspäivän 20.3. käytännön osuudet Turussa (Liikuntakeskus Alfa, Raunistulantie 15, Turku) ja Torniossa (Teollisuuskatu 8-10 ovi J7, Tornio). 

ilmoittautumiset seuroittain tkdmanin kautta (www.tkdman.com), perjantaihin 11.3.2022 mennessä. Koulutuksen hinta on 50€, joka laskutetaan seuroittain viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Koulutus pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallisesti ja voitkin perua osallistumisesi esimerkiksi flunssaoireiden ilmaannuttua jopa kurssipäivänä. Saavuthan tapahtumaan vain terveenä. Mikäli kansalliset / paikalliset rajoitukset muuttuvat, voi järjestäjä perua tai muokata tapahtuman järjestelyjä tilanteen mukaan.

Koulutuksen vyöarvoraja on ensisijaisesti 4. – 1. gup.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: henni.ylimainen@taekwon-do.fi ja ari.suorsa@taekwon-do.fi