Koronarajoitusten myötä peruuntuneiden maaliskuun ja kesäkuun leirien jälkeen pääsemme viimein jatkamaan leiritoimintaa ”Takaisin treeneihin” -teemaisella leirillä Oulussa 15.–16.8.2020. Leiri on avoin kaikille Suomen ITF Taekwon-Don lisenssin hankkineille harrastajille iästä ja vyöarvosta riippumatta. Leirillä harjoitellaan monipuolisesti Taekwon-Don eri osa-alueita.

Leiripaikkana toimii tällä kertaa Oulun Urheilutalo Heinäpäässä (Kuusiluodonkatu 14, 90120 Oulu). Huomaattehan, että Urheilutalolla ei voi yöpyä, mutta järjestämme yöpymismahdollisuuden joko läheisellä koululla (100m kävely) tai seuran salilla (kuljetus leiripaikalta). Tiedotamme yöpymismahdollisuudesta tarkemmin sen selvittyä.

Oletko osallistumassa leirille ensimmäistä kertaa? Yleistä tietoa leireistä löydät osoitteesta http://tkd-akatemia.fi/leirit.


Harjoitusajat

Lauantai

Klo Ohjelma
9:00 – 10:00 Rekisteröityminen/ilmoittautuminen (kaikki)
10:00 – 11:20 Harjoitus 1 (kaikki)
11:20 – 11:30 Ryhmäkuva
11:30 – 13:00 Ruokatauko
13:00 – 14:30 Harjoitus 2 (kaikki)
15:00 – 16:30 Harjoitus 3 (kaikki)
16:45 – 17:45 Harjoitus 4 (kaikki)
n. 20:00 – Mustien vöiden ja opettajien illallinen Oulun keskustassa

Sunnuntai

Klo Ohjelma
9:30 – 10:00 Rekisteröityminen/ilmoittautuminen (sunnuntaina saapuneet)
10:00 – 11:30 Harjoitus 5 (kaikki)
11:30 – 13:00 Ruokatauko
13:00 – 14:30 Harjoitus 6 (kaikki)
15:00 – 16:00 Harjoitus 7 (kaikki)
16:00 – n. 17:00 Leirin lopetus ja leiripaikan siivous (kaikki)

Leirimaksu ja ilmoittautuminen

Leirimaksun normaalihinnat:
Kaksi päivää – 40 €
Yksi päivä – 25 €

9.8. mennessä ennakkoilmoittautuneille alennetut hinnat:
Kaksi päivää – 35 €
Yksi päivä – 22 €

Seurojen harrastajat ilmoittautuvat oman seuransa kautta SITF:n ilmoittautumisjärjestelmään. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 9.8. klo 23:59. Leiripaikalla on myös mahdollista ilmoittautua, mutta ennakkoilmoittautumalla saat edullisemman leirimaksun, joudutat jonoja ilmoittautumisessa sekä autat leirin suunnittelussa. Leirimaksu maksetaan leiripaikalla rekisteröitymisen yhteydessä käteisellä tai kortilla.


Muuta

Hygienia- ja terveysohjeet leirillä

Suomen hallitus on kesän aikana linjannut lievennyksistä mm. kokoontumisrajoituksiin liittyen. THL:n raportoimat koronavirustartunnat ovat laskeneet tasaisesti. Mikäli tilanne muuttuu äkillisesti ennen leiriä, leiri voidaan perua tartuntojen välttämiseksi ja harrastajien sekä heidän läheistensä terveyden suojelemiseksi.

Noudatamme leirillä seuraavia ohjeita:
* Kaikkeen lajiharjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista ja tapahtuu omalla vastuulla. Jokaisen harrastajan (erityisesti riskiryhmiin kuuluvien) tulee tehdä oma arvionsa osallistumisesta leirille omalla vastuullaan.
* Karanteenissa olevat eivät osallistu leirille.
* Leirille osallistutaan vain terveenä. Kaikki, joilla on oireita tai joiden lähipiirissä on oireisiä jäävät pois leiriltä. Osallistumisen perumisesta ei aiheudu harrastajalle kuluja seuran puolelta.
* Leirin aikana pidetään erityisen hyvää huolta hygieniasta pesemällä käsiä saippualla ja hyödyntämällä desinfiointiaineita.
* Jokaisella leirin osallistujalla tulee olla omat henkilökohtaiset harjoitusvälineet, joita ei saa lainata muille harrastajille.
* Yhteiset harjoitusvälineet kuten potkumaalit puhdistetaan harjoitusten välissä.
* Harjoitusmuodoissa, joissa lähikontaktia ei voi välttää (esim. ottelu, itsepuolustus) osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin.

Harjoitusmerkinnät

Leiristä myönnetään 10 harjoitusmerkintää (5 kpl/päivä).

Vyökoe

Leirin yhteydessä pidetään värivyökoe vyöarvoille 10 – 2 gup lauantaina 15.8. klo 17:00 alkaen . Vyökokeen graduoi Antti Kukkonen, 4. Dan. Vyökokeeseen osallistuvilla tulee olla oman opettajan myöntämä vyökoelupa sekä seuran jäsenmaksu ja lajilisenssi maksettuna. Vyökokeeseen tulee ilmoittautua ennakkoon 14.8. mennessä erillisessä myClub-tapahtumassa: Värivyökoe Oulun leirillä.

Muiden seurojen vyökokelaat ilmoittautuvat vyökokeeseen liiton ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Yöpyminen

Urheilutalolla ei voi yöpyä, mutta järjestämme yöpymismahdollisuuden joko läheisellä koululla (100m kävely) tai seuran salilla (kuljetus leiripaikalta). Tiedotamme yöpymismahdollisuudesta tarkemmin sen selvittyä. Yöpaikka sisältyy leirin hintaan. Ota mukaan oma makuupussi, makuualusta ja tyyny.

Ruokailu

Leirillä on molempina päivinä tarjolla lounasateria (sis. lämmin ruoka, juoma, leipä ja salaatti) hintaan n. 10 €/ateria. Ruokailu maksetaan käteisellä suoraan pitopalvelulle ruokailun yhteydessä. Ilmoita erikoisruokavaliot etukäteen ennakkoilmoittautumisen yhteydessä 9.8. mennessä!. Muiden seurojen erikoisruokavaliot ilmoitetaan sähköpostitse leirivastaavalle. Harjoituspaikan lähellä on myös kauppoja ja ruokapaikkoja.

Tatamitalkoot

Leirin tatamitalkoot järjestetään lauantaiaamuna klo 7:45 alkaen seuran salilla (Äimäkuja 6, Oulu) ja sunnuntaina heti leirin päätteeksi. HUOM! Loppusiivoukseen leiripaikalla osallistuvat kaikki osallistujat. Tehokkaat talkoot ovat edellytys edullisten leirien järjestämiselle. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa talkoista löydät osoitteesta http://tkd-akatemia.fi/leirit.

Turvallisuus leirillä

Tutustuthan ennen leiriä turvallisuussuunnitelmaan. Turvallisuussuunnitelmassa kerrotaan yleiset turvallisuusohjeet ja -säännöt leirin osallistujille, sekä toimenpiteet vaaratilanteen sattuessa. Turvallisuussuunnitelma on myös tulostettuna leiripaikalla.


Yhteystiedot

Leirivastaava: Henri Savilampi (henri.savilampi@tkd-akatemia.fi, puh. 040 829 6214)
Internet: http://tkd-akatemia.fi

Huomioithan, että leirivastaava on pääsääntöisesti myös harjoittelemassa leirillä, joten puheluihin vastaaminen saattaa kestää hetken. Soitamme takaisin!