SITF on julkaissut uuden ”Suomen ITF Taekwon-Don kuvapankki” nimellä kulkevan sivuston osoitteessa https://kuvat.taekwon-do.fi.

Nyt aluksi löydät sieltä mm. Tapahtumagallerian jonne kokoamme kuvia eri tapahtumista vuosien varrelta. Kuvista osa on sosiaalisen median aikana tietysti sellaisia joita on nähty eri kanavissa aiemmin, mutta arkistoimme nyt valiokunnan, sen avustajien, sekä myös seuroilta saatua materiaalia systemaattisesti Kuvapankkiin. Harkintaa käyttäen julkaisemme niistä materiaalia Tapahtumagalleriassa, jotta kisa- ja leirikuvat olisivat myös niiden saavutettavissa, jotka eivät Instagramia ja Facebookkia käytä.

Mitä kaikkea sieltä löytyykään? Käy kurkkaamassa ja muista palata säännöllisesti uudestaan. Viestintä- ja markkinointivaliokunta (ViMa) käy mateiraalia parhaillaan läpi ja lisäilee sitä Kuvapankkiin pikkuhiljaa.

Huomioithan, että Tapahtumagalleriassa olevien kuvien tekijänoikeudet ovat lähtökohtaisesti kuvaajilla, ellei muuta ole mainittu. Siispä kuvien julkaisukäytöstä mainnonnassa yms. kaupallisessa käytössä on sovittava erikseen. Myöskin julkisen Tapahtumagallerian latausoikeudet ja kuvien resoluutio on rajoitettu. Mikäli sinulla on kysymyksiä näihin liittyen, ota yhteys ViMaan.

Kuvapankilla useampi tehtävä

Tätä uutta kokonaisuutta kutsutaan ”Kuvapankiksi” koska, julkisen Tapahtumagallerian lisäksi kokoamme sinne mm. korkearesoluutoisia täysin julkaisuvapaita kuvia arvokisoista median ja yhteistyökumppaneidemme käyttöön esimerkiksi Taekwon-Don kisatuloksista uutisoimiseen. Löydät sieltä myös SITF:n logot eri käyttötarkoituksiin ja Kuvapankki on myös tärkeä sisäinen työkalu SITF:n viestinnälle.

Lisäksi todettakoon, että työ SITF:n Kuvapankin kanssa on nyt vasta alkanut ja tavoitteenamme on rakentaa siitä tulevaisuudessa myös sisäinen työkalu seuroille esim. markkinointiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kehitysideoita Kuvapankkiin liittyen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen viestinta@taekwon-do.fi.

Jouluterveisin!

Ari Kairala
Valiokuntavastaava
Viestintä- ja markkinointivaliokunta
Suomen ITF Taekwon-Do ry