Edellisen vuoden ansioituneita palkittiin myös 2014 Ylöjärvellä kisattujen SM- ja HelmiCup-kilpailuiden yhteydessä.

Kysyimme ennen joulua jäsenseuroiltamme ehdotuksia Suomen ITF Taekwon-Do ry:n vuoden 2021 palkittaviksi henkilöiksi ja tapahtumiksi. Suuri kiitos jokaiselle ehdotuksensa perusteluineen lähettäneelle seuralle ajastanne ja vaivannäöstänne uudistetussa vuoden palkittavien prosessissa! Saimme ehdotukset lähes jokaisesta seurasta ja useita ehdokkaita useampaan kategoriaan.

Uudistunyt palkitsemisprosessi siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen, jossa valta siirtyykin kertaa teille, seuroissamme harrastaville, toimiville, opettaville, lisenssin omaaville henkilöille! Jokainen lisenssin omaava, jäsenseurassamme harrastava tai toimiva henkilö on oikeutettu täyttämään yhden äänestyslomakkeen. Voit antaa äänesi joko yhteen tai useampaan alla olevista kategorioista (jokaiseen ei ole pakko vastata):

Vuoden kilpailija
Vuoden tuomari
Vuoden juniori
Vuoden vaikuttaja
Vuoden valmentaja
Vuoden tapahtuma
Vuoden seura-aktiivi

Ehdokkaat perusteluineen löydät äänestyslomakkeelta.

Äänestysaikaa on  maanantaihin 24.1.2022 klo 23.59 asti!

Eniten ääniä saaneet ehdokkaat palkitaan SM-kilpailuissa Torniossa.

Mikäli jokin mietityttää tai pohdituttaa vuoden ansioituneiden valintaprosessiin, äänestysprosessiin tai muuhun asiaan liittyvään liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse hallitus@taekwon-do.fi, autamme mielellämme!

Äänestyslomake: https://forms.gle/24XaboYBvziTkx4eA

Edit: Äänestysaika päättyy 24.1.2022 klo 23:59, ei klo 18:00