Sovellettu liikunta ja sovellettu kamppailu ovat tarkoitettu erityistarpeita omaaville harrastajille. Kuten käsite kertoo, niin toiminnassa kamppailulajeja sovelletaan niin, että ne sopivat kaikille ikään, tasoon tai vammaan katsomatta. Jokaisella on oikeus oman tasoiseen ja -näköiseen liikuntaan ja urheiluun.

Kaikille kamppailulajeille yhteinen sovelletun kamppailun ohjaajakoulutus järjestetään Pajulahti Games- tapahtuman yhteydessä Pajulahdessa 22.-23.1.2022.
Koulutukseen sisältyy myös yksi etäjakso, joka pidetään 10.1.2022 klo 18.30 – 20.30 Zoomin kautta.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ohjaajat, jotka ohjaavat tai aloittavat ohjaamaan erityistä tukea tarvitsevia kamppailulajien harrastajia, sekä ohjaajat, jotka haluavat laajentaa omaa näkemystään oman kamppailulajin opettamiseen ja omaan oppimiseen.

Kouluttajina toimivat Marita Kokkonen (judo) ja Tea Runnakko-Laitinen (WT taekwondo). Molemmat ovat pitkän linjan kamppailuopettajia ja sovelletun toiminnan ohjaajia.

Koulutuksen hinta on 149 e sisältäen majoituksen ja ruokailut tai 119 e sisältäen lounaat ja päivällisen.
Ilmoittautuminen tehdään Suomisportin kautta 31.12.2021 mennessä.

Valmistauduthan esittämään koronapassin tai -todistuksen tarvittaessa tullessasi Pajulahteen. Mikäli tapahtumaa ei viranomaisten toimista johtuen voida järjestää, niin se siirretään etäyhteydellä toteutettavaksi.

Lisätietoja: https://www.suomentaekwondoliitto.fi/uutiset/sovelletun-kamppailun-ohjaajakoulut/