Tampereen seurojen edustusta vuoden 2018 SM-kisoissa Sastamalassa. Kuva: Inka Khanji

Tampereen Taekwon-Do seura ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestävät mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden Syys Cup -kilpailut 25.9.2021. Kilpailuissa on sarjat sekä junioreille että senioreille värivöiden ja mustien vöiden sarjoissa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä sekä kilpailijoille että tuomareille on perjantai 10.9.2021.

Kilpailupaikka

Kilpailupaikkana toimii Tesoman palloiluhalli, jonka osoite on Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere.

Kilpailujen terveysturvallisuus

Kilpailut pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallisesti noudattaen mm. seuraavia järjestelyjä:

 • Kilpailusarjat viedään läpi porrastetusti niin, että kilpailusarjojen kilpailijat eivät ole kilpailupaikalla samanaikaisesti. Esim. kun aikataulussa on kilpailusarjat D- ja C-juniorit, paikalla ei ole muiden kilpailusarjojen kilpailijoita. Pyydämme, että tästä porrastuksesta pidetään kiinni, jotta saamme minimoitua kaikki kontaktit. 
 • Kilpailuihin rekisteröityminen ja punnitus järjestetään myös porrastetusti. Pyydämme, että kilpailijat noudattavat annettua aikataulua kontaktien minimoimiseksi. 
 • Liikesarja-, erikoistekniikka- ja voimamurskaussarjoissa pidetään kilpailijoiden välillä 2 metrin turvaväli toisiinsa koko kilpailun ajan ja pyydämme kilpailijoita noudattamaan tuomareiden ja järjestäjien ohjeistuksia. 
 • Ottelusarjoissa turvaväliä ei luonnollisestikaan pystytä järjestämään. Suosittelemme vahvasti, että kaikki yli 12-vuotiaat ottelijat olisi rokotettu vähintään kerran ennen kilpailuja. 
 • Kilpailuihin tulee osallistua vain ja ainoastaan täysin terveenä. Mikäli kilpailijalla on mitä tahansa hengitystieinfektion oireita, tulee hänen jäädä matalalla kynnyksellä kotiin. Kilpailumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.
 • Kilpailuihin voi tulla katsojia, mutta pyydämme, että katsomossa pysytään mahdollisuuksien mukaan omassa porukassa, käytetään kasvomaskia ja pidetään turvaväli oman seurueen ulkopuolisiin mahdollisuuksien mukaan. Ymmärrämme, että erityisesti junioreiden vanhemmat haluavat tulla katsomaan kilpailuja, mutta pyritään pitämään katsomon väkimäärä mahdollisimman pienenä. Kun oman kannustettavan kilpailut on ohi, pyydämme katsojia poistumaan ja antamaan tilaa seuraavien kilpailusarjojen kilpailijoille, huoltajille ja katsojille. Sisäänpääsy on maksuton, mutta yleisö voi tukea järjestävän seuran toimintaa käyttämällä kisakioskin palveluja. 🙂 
 • Kilpailupaikalla on kisakioski, jossa myydään pientä purtavaa ja juotavaa. Kioskilla asioidessa pyydämme pitämään jonotuksessa turvavälejä ja maskia. 
 • Kilpailupaikalla on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Huom! Ohjeistuksia voidaan joutua muuttamaan riippuen mm. aluehallintoviraston määräyksistä. Näin ollen ohjeistuksiin voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla muutoksia, joista tiedotetaan seuroja sekä sähköpostitse että kisasivustolla. 

 

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot kilpailuista löydät kilpailukutsusta, jonka voit ladata alta. Kilpailu- ja tuomariasoissa voit kääntyä SITF:n kilpailu- ja tuomarivastaavien puoleen ja kilpailun järjestelyihin liittyvissä asioissa järjestävään seuraan, Tampereen Taekwon-Do seuraan.

SITF:n kilpailuvastaava, Henri Savilampi: henri.savilampi@taekwon-do.fi

SITF:n tuomarivastaava, Lasse Kuusisto: lasse.kuusisto@taekwon-do.fi

Tampereen Taekwon-Do seura, Heli Karjalainen, heli.karjalainen@tamtkd.net

 

Kilpailukutsu (PDF)

 

Aikataulut (päivitetty 14.9.)

Perjantai 24.9.

 • Kello 20.00 – 20.30 Punnitus ja rekisteröinti – Kaikki Syys Cupin ja SM-kisojen sarjat

Lauantai 25.9.

 • Syys Cup D- ja C-juniorit: rekisteröinti kello 8.45-9.15, kilpailut alkavat klo 9.30
 • Syys Cup B- ja A-juniorit: rekisteröinti ja punnitus kello 10.00-10.30, kilpailut alkavat klo 11.00
 • Lounastauko 12.30-13.15
 • Syys Cup Aikuiset ja SM-kilpailut juniorit ja seniorit: rekisteröinti ja punnitus kello 12.30-13.00, kilpailut alkavat klo 13.30

 

Kilpailujärjestys ja arvioitu aikataulu

Kilpailujärjestys ja arvioitu aikataulu tulee ladattavaksi PDF-formaatissa viimeisen ilmoittautumispäivän (10.9.2021) jälkeen. Lisäksi sarjoja yksittäisen kilpailijan sarjoja voi etsiä Kihapp-järjestelmästä. Kihappista tulevat löytymään myös kilpailukaaviot.