SITF:n puheenjohtajan nuija

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 19.11.2022 klo 18:00 alkaen Scandic Tampere Cityssä, Tampereella. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseurojen jäsenet. Huomaathan kuitenkin, että kaikilla niin paikan päällä, kuin etänä osallistuvilla, seuran äänivaltaa käyttävillä virallisilla kokousedustajilla tulee olla oman seuransa valtakirja (ks. säännöt).

Kokouksessa valitaan uudet hallitukset jäsenet ja varajäsenet. Lisäksi kevätkokouksesta siirrettiin siirrettiin valiokuntavastaavien valintoja syyskokoukseen. Valiokunnissa on avoinna seuraavat paikat:

  • Tekniikkavastaava
  • Opettajavaliokunnan vastaava
  • Häirintäyhdyshenkilöt

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen hallitus@taekwon-do.fi 16.11.2022 mennessä. Jos tulet paikanpäälle Tampereelle, ilmoita mahdolliset erityisruokavaliotarpeeksi. Etäyhteydellä osallistuvien on tärkeää ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa sähköposti, johon kokouslinkki lähetetään. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostiin ennen kokousta.

Tarkemmat tiedot käyvät ilmi kokouskutsusta.