Suomen ITF Taekwon-Do ry:n järjestämä Seurafoorumi kokosi sunnuntaina 31.1.2021 etäyhteyksien ääreen Zoomiin 22 osallistujaa 11 eri seurasta. Seurafoorumi on seurojen hallitusten jäsenille ja muille seurojen toimihenkilöille sekä seura-aktiiveille suunnattu tapahtuma, jonka tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta SITF:n seurojen kesken.

Nyt järjestetty SITF:n Seurafoorumi oli järjestyksessään toinen koskaan ja ensimmäinen laatuaan alkaneelle vuodelle. Keskustelun teemana tapahtumassa oli tällä kertaa seuratoiminnan jäsenpalvelut Flomember, Suomisport ja MyClub. Seuran käyttäjäkokemuksia olivat kertomassa boosabumnim Ari Suorsa (Jyväskylän ITF Taekwon-Do) ja sabumnim Lasse Kuusisto (Sastamalan Taekwon-Do seura).

Keskustelua aiheen ympärillä käytiin runsaasti ja SITF:n seurakehittäjän boosabumnim Milla Suorsan mukaan aika taisi jopa loppua kesken ja palautettakin tuli kivasti. Muistio käydyistä keskusteluista on lähetetty seuroille.

Seuraavan Seurafoorumin ajakohdaksi on jo merkitty 11.4.2021, mutta aihetta ei ole vielä Suorsan mukaan lyöty lukkoon. Merkkaappa siis sitä odotellessasi päivä jo kalenteriin ja kerro tapahtumasta eteenpäin omassa seurassasi.