Sastamalan Taekwon-Do seura ry järjestää 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi juhlaleirin Vinkin vapaa-aikakeskuksella 10.–11.11.2018. Leirin vetäjinä toimivat seuran mestari Mikko Allinniemi, 7.Dan sekä opettajat Lasse Kuusisto 5.Dan ja Ismo Mäkinen 5.Dan. Lisäksi järjestävä taho pyrkii saamaan paikalle yllätysopettajan vetämään treenit wanhan kunnon ajan tyyliin!

Leirillä harjoitellaan Taekwon-Doa monimuotoisesti: potkuja, liikesarjoja, perustekniikkaa, otteluharjoitteita ja niin edelleen. Suojia kuitenkaan leirillä ei tarvita, mätkimme sen sijaan mitsejä. Leirille voivat osallistua harrastajat, jotka täyttävät seuraavat kriteerit. Harrastajalla tulee olla

  • voimassa oleva SITF:n lisenssi

  • vähintään 9 gup vyöarvo

  • ikää vähintään 10 vuotta

Leirimaksu on 40 € / koko leiri tai 25 € / päivä. Kaikki maksut laskutetaan seuroilta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Leirille ja juhlatilaisuuteen ilmoittautudaan liiton online-järjestelmän kautta seuroittain osoitteessa http://www.taekwon-do.fi/ilmoittautuminen viimeistään 1.11.2018.

juhlaillallinen

Juhlallisuudet huipentuvat lauantai-iltana, jolloin järjestään juhla-illallinen ravintola Liekorannassa. Juhlatilaisuus järjestetään klo 18.00 – 22.00 ja ohjelmassa on muun muuassa seuran 30-vuotisen taipaleen esittely, ansioituneiden seuran entisten ja nykyisten jäsenten muistamista sekä paljon muuta mukavaa. Iltajuhlaan pitää ilmoittautua erikseen ja sen hinta on 30 euroa. Pukukoodi iltajuhlaan on smart casual.

Lisätiedot

Lisätiedot mm. aikataulusta, ruokailuista ja majoitusvaihtoehdoista löydä kutsusta. Tapahtumasta tiedotetaan mm. Sastamalan seuran sivuilla www.tkd-sastamala.net ja Facebookissa

Leirikutsu
Suomen ITF Taekwon-Do