Kuva: Lasse Kuusisto / SITF

Sastamalassa lauantaina 13.5.2023 kilpailtavien Black Belt Cup -osakilpailun ja värivöiden kilpailuiden kilpailujärjestys on julkaistu ja voit ladata sen tästä (PDF).

Muutokset ovat mahdollisia ja hyvin todennäköisiä. Erikoistekniikka-/murskaussarjan sattuessa päällekkäin liikesarja-/ottelusarjan kanssa suoritetaan liikesarjat ja ottelut ensin, sillä listalajeissa (murskaus ja erikoistekniikka) voidaan helpommin antaa muiden sarjassa olevien suorittaa ensin, koska se ei vaikuta kaavioiden etenemiseen.

On valmentajan vastuulla, että kilpailija on ajoissa kehässä. Kihappin aikataulunäkymä elää hetkessä mukana, joten suosittelemme vahvasti ottamaan Kihappin esille puhelimeen: https://www.kihapp.com/tournaments/11465-sastamalan-kilpailut-black-belt-cup-1-2023/matches

Totuttuun tapaan pyydämme myös huomioimaan, että sarjoihin voi tulla vielä muutoksia paikan päällä, sillä aina tulee sairastumisia yms. poisjääntejä. Pyrimme siihen, että kaikille kilpailijoille löytyisi järkevät sarjat, joten joissain tilanteissa voi olla, että sarjoja yhdistetään vielä kesken kilpailupäivänkin.

Huomaattehan myös, että iltapäivän sarjojen aloitusta on siirretty puolella tunnilla myöhemmäksi kutsussa olleesta aikataulusta. Punnitusten aikataulut ovat kuitenkin ennallaan.

9:30 – 10:15 Ilmoittautuminen ja punnitus (Black Belt Cup ja aikuiset värivyöt)
10:00 – 10:30 Tuomaripalaveri
10:15 – 10:25 Koutsipalaveri
10:30 Kilpailut alkavat: Black Belt Cupin sarjat ja värivöiden aikuisten sarjat
12:30 – 13:00 Ilmoittautuminen ja pituusmittaus (A-D-juniorit)
13:00 A-D-juniorien kilpailut alkavat