Taekwon-Do Center järjestää Pikku Tiikeri Cupin, sekä yhteistyössä SITF:n kanssa vuotuiset värivöiden ja joukkueiden kilpailut lauantaina 13.11.2021 Ylöjärvellä. Kilpailut käydään klo 10:00 alkaen Ylöjärven liikuntakeskuksessa, osoitteessa Elotie 14, 33480 Ylöjärvi.

Pikku Tiikeri Cupissa on sarjat B-, C- ja D-junioreille sekä sovelletun Taekwon-Don sarjat. Joukkue- ja värivyökilpailuissa on sarjat A-junioreille ja 18-35-vuotiaille sekä uutuutena sarja
36-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 5.11.2021. Ilmoittautumiset suoritetaan seuroittain Kihapp-järjestelmään osoitteessa https://www.kihapp.com/tournaments. Järjestäjät toivovat, että ilmoittautumiset vietäisiin järjestelmään mahdollisimman aikaisin. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kilpailumaksu on aikuisten sarjoissa 35€, juniorien sarjoissa 25€ ja joukkueilla 30€ / joukkue.

Kilpailujen terveysturvallisuus

Kilpailut pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallisesti noudattaen mm. seuraavia järjestelyjä:

  • Kilpailusarjat viedään läpi porrastetusti niin, että kaikki kilpailijat eivät ole kilpailupaikalla samanaikaisesti. Pyydämme, että tästä porrastuksesta pidetään kiinni, jotta saamme minimoitua kaikki kontaktit.
  • Kilpailuihin rekisteröityminen ja punnitus järjestetään myös porrastetusti. Pyydämme, että kilpailijat noudattavat annettua aikataulua kontaktien minimoimiseksi.
  • Liikesarja-, erikoistekniikka- ja voimamurskaussarjoissa pidetään kilpailijoiden välillä 2 metrin turvaväli toisiinsa koko kilpailun ajan ja pyydämme kilpailijoita noudattamaan tuomareiden ja järjestäjien ohjeistuksia.
  • Ottelusarjoissa turvaväliä ei luonnollisestikaan pystytä järjestämään. Suosittelemme vahvasti, että kaikki yli 12-vuotiaat ottelijat olisi rokotettu vähintään kerran ennen kilpailuja.
  • Kilpailuihin tulee osallistua vain ja ainoastaan täysin terveenä. Mikäli kilpailijalla on mitä tahansa hengitystieinfektion oireita, tulee hänen jäädä matalalla kynnyksellä kotiin. Kilpailumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.
  • Kilpailuihin voi tulla katsojia, mutta pyydämme, että katsojat ovat mahdollisuuksien mukaan omassa porukassa, käyttävät kasvomaskia ja pitävät turvavälin oman seurueen ulkopuolisiin mahdollisuuksien mukaan. Kun oman kannustettavan kilpailut on ohi, pyydämme katsojia poistumaan ja antamaan tilaa seuraavien kilpailusarjojen kilpailijoille, huoltajille ja katsojille.
  • Kilpailupaikalla on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Kisapaikalla on kahvio ja katsojilla on kilpailuun vapaa pääsy.

Kilpailukutsu (PDF)

Lisätietoja:
Taekwon-Do Center
tkdcenter.info@gmail.com
Puh. 040 830 4433 (Tarja Korhonen)
www.tkd-center.fi