Kuva: Markku Rantanen

Taekwon-Do Center toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi 20.11.2022 Ylöjärvelle, jossa kilpaillaan samassa tapahtumassa lasten Pikku Tiikeri Cup, sekä 36 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille suunnattu Diesel Cup. Ilmoittautuminen tapahtuu oman seuran kautta Kihappiin viimeistään 13.11.2022. Osallistuminen molemmissa kilpailuissa edellyttää voimassa olevaa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssiä. 

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.11.2022, Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6, 33470 Ylöjärvi

Pikku Tiikeri Cup

Pikku Tiikeri Cup on avoin kaikille kilpailijoille, jotka ovat kilpailupäivänä enintään 13-vuotiaita (poislukien sovellettu Taekwon-Do, kts alla). Kilpailut käydään SITF:n B-, C- ja D-junioreiden kilpailusääntöjen mukaan. Poikkeuksena sääntöihin myös B-juniorit voivat osallistua pyykkipoikaotteluun, ja B- ja C-juniorit voivat halutessaan osallistua sekä pyykkipoika- että
pisteotteluun.

Linkki sääntöihin: taekwon-do.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot/

Kaikki kilpailijat palkitaan päivän päätteeksi. Lisäksi kilpailusarjojen parhaat palkitaan heti sarjan päätyttyä.

Kilpailusarjat: liikesarjat, ottelu, pyykkipoikaottelu ja etuhyppypotkut

Sovellettu Taekwon-Do

Sovellettuun sarjaan voi osallistua, jos ei vamman tai muun toiminnallisen rajoitteen/haitan vuoksi ei voi osallistua avoimeen sarjaan tai jos treenaa pienryhmässä / sovelletussa Taekwon-Do-ryhmässä. Sovelletun Taekwon-Don sarjoissa voi kilpailla myös A-juniori-ikäinen. Mikäli osallistuu normaalin kilpailuluokan sarjaan, ei voi osallistua sovellettuun sarjaan.

Tarkemmat lisätiedot Pikku Tiikeri Cupin kilpailukutsusta (pikku_tiikeri_cup_2022-kilpailukutsu.pdf)

Diesel Cup

Diesel Cup on avoin kaikille kilpailijoille, jotka ovat kilpailupäivänä vähintään 36-vuotiaita. Kilpailut käydään SITF:n kilpailusääntöjen mukaan, mutta kilpailuluokkia muodostetaan alustavasti 10 vuoden välein: 36-45 vuotta, 46-55 vuotta, 56-65 vuotta, 66-75 vuotta ja 76+ vuotta. Ikärajat ovat viitteellisiä ja tarvittaessa sarjoja voidaan yhdistää.

Kilpailuissa punaiset ja mustat vyöt kilpailevat Black Belt Cupin säännöillä, vaikka kyseessä ei ole Black Belt Cupin osakilpailu, edellä mainittuja ikärajoja soveltaen.

Linkki sääntöihin: taekwon-do.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot/

Kilpailusarjat: liikesarjat, ottelu, erikoistekniikka, voimamurskaus, joukkueliikesarjat ja joukkuepyykkipoikaottelu

Tarkemmat lisätiedot Pikku Tiikeri Cupin kilpailukutsusta (diesel_cup_2022-kilpailukutsu.pdf)

Tuomarit

Tarjoamme tuomareille lounaan sekä kahvia ja virvokkeita kilpailun aikana. Tuomaripalkkiot SITF:n käytännön mukaisesti.

Pikku Tiikeri Cup on hyvä kilpailu myös aloitteleville tuomareille saada kokemusta. Tuomariksi voi ilmoittautua, vaikka ei olisi vielä käynyt
tuomarikurssia. Toivomme erityisesti A-juniori-ikäisiä tuomareita mukaan!

Tuomarit toivotaan ilmoitettavan mahdollisimman pian Kihapp-järjestelmässä.

Taekwon-Don superviikonloppu – muista myös muut tapahtumat

Näiden kilpailuidenkin myötä Pirkanmaalle on muodostumassa todellinen Taekwon-Don superviikonloppu 19.-20.11.2022, sillä samana viikonloppuna järjestetään myös SITF:n juniorileiri ja syyskokous Tampereella. Kannattaa varmasti lähteä siis kauempaakin!