Kuvassa hallitseva 3.dan liikesarjojen euroopanmestari Juuli Pätsi ja maajoukkueen päävalmenta Mestari Meyour.

Kuvassa hallitseva 3.dan liikesarjojen euroopanmestari Juuli Pätsi ja maajoukkueen päävalmenta Mestari Meyour.

Maajoukkueen vuosi alkoi vauhdikkaasti 12.-13.1.Varalassa järjestetyllä maajoukkueleirillä. Tällä kaudella Varalan Urheiluopisto toimii maajoukkueen virallisena harjoituskeskuksena, mikä toi mukanaan parannuksia leiriolosuhteisiin mm. tatamien muodossa. Aikaisemmin Varalassa leireiltäessä on harjoiteltu parketilla, mutta nyt maajoukkueen käytössä on tatamit, jotka parantavat harjoitteluolosuhteita. Leirillä vieraili myös tuore SITF:n tekniikkavastaava Michael Holler.

Maajoukkueen kevät on täynnä ohjelmaa. Maajoukkuehakijat osallistuvat SM-kisojen lisäksi yhteen valinnaiseen ulkomaiseen kisaan, joko Open Dutchiin tai Roma Openiin. Ensimmäiset valinnat maajoukkueeseen tehdään SM-kisojen jälkeen. Tiedotamme niistä myös tällä kanavalla.

Maajoukkueella on seuraava leiritys huhtikuussa, mutta tässä välissä on paljon treeniä kotisaleilla. Maajoukkueen kalenterissa on myös murskausleiri.

Kevään päätavoite on Saksassa, Inzelissä 22.-28.4. järjestettävät junioreiden ja senioreiden MM-kisat.

Tälle hetkellä maajoukkueella on sponsoreina Mightyfist ja Cool-X.  Kiitos jo tässä vaiheessa hyvästä yhteistyöstä ja tuesta maajoukkueelle.

Maajoukkuella on oma Instagram-tili, laita seurantaan ITFtaekwondomaajoukkue.

Maajoukkueleirillä valmentajina myös Ismo Mäkinen (kuvassa), Joonas Helassalo ja Aleksi Sarkkinen.