Tänä vuonna presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa seurasivat monet Taekwon-Do harrastajat silmä tarkkana, sillä juhliin oli kutsuttu tuoreet maailmanmestarit Pauliina Hietaniemi ja Sami Koskela puolisoineen. Tämän vuoden vastaanotto pidettin poikkeuksellisesti Tampere-talossa, koska presidentin linna on remontissa.

Juhla oli muutenkin poikkeuksellinen, sillä juhlissa ei ollut perinteistä tanssiosuutta, vaan tänä vuonna juhlavieraille oli järjestetty juhlakonsertti, jossa esiintyivät mm. Vesa-Matti Loiri ja Maria Ylipää.

Sami kuvaili juhlia hienoksi kokemukseksi ja mielenpainuvaa oli erityisesti lapsikuoren esittämä Finlandia-hymni. Myös Pauliinan mielestä Finlandi-hymni oli koskettava, kylmänväreet kulkivat selkäpiitä pitkin. Tunnelma oli yleisesti ottaen hieno ja ihmiset juttelivat paljon. Ihmiset olivat myös hyväntuulisia.

Pauliina säväytti upealla sinivalkoisella puvullaan ja selvästi yksi illan kuningattarista. Tämä noteerattiin myös MTV:llä, sillä Pauliina ja Jari valittiin illan tyylikkäimmäksi urheililjapariskunnaksi. >> Katso MTV:n juttu

Kuvia juhlista voi käydä katsomassa mm. Iltalehden sivuilta.