Kuva: Inka Khanji

Helsingin yliopiston Taekwon-Do järjestää liikesarjaseminaarin 2.-3.9.2023 Helsingissä. Leiripaikkana toimii Jätkäsaaren koulun liikuntasali (Hyväntoivonkatu 1, Helsinki). Leiri on avoin kaikille 14 vuotta täyttäneille Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseurojen jäsenille keltaisista (8. gup) mustiin vöihin.

Leirin opettajana toimii uusiseelantilainen sabumnim Mark Trotter, 6. Dan. Hän on yhdeksänkertainen maailmanmestari ja nelinkertainen World Cup -mestari. Arvokisamitaleja hänellä on niin liikesarjoista, ottelusta kuin näytösottelustakin. Lisäksi sabumnim Trotter on Uuden-Seelannin maajoukkueen valmentaja, joka on toiminut henkilökohtaisena valmentajana lukuisille  maailmanmestareille 33 vuoden kamppailulajikokemuksella.

Sabumnim Trotterin lisäksi leirillä toimii apuopettajana Uuden-Seelannin maajoukkueen fysiikkavalmentaja ja Trotterin henkilökohtainen fysiikkavalmentaja boosabumnim Brend Contti, 3. Dan.

Leirimaksu ja ilmoittautuminen

Leirin hinta on 70€ / kaksi päivää tai 45€ / yksi päivä. Leiristä myönnetään yhteensä 10 harjoitusmerkkiä (5/päivä).

Leirille ilmoittaudutaan seuroittain SITF:n ilmoittautumisjärjestelmä TKDMAN:iin. Leirimaksut laskutetaan seuroittain jälkikäteen.

Huomioithan, että leirille otetaan vain rajattu määrä osallistujia. Paikat on jaettu HYTKD:n, SITF:n jäsenseurojen ja kansainvälisten harrastajien kesken kiintiöihin, joista SITF:n jäsenseurojen harrastajille on varattu 40 paikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittaudu siis mahdollisimman pian. Kiintiöt ovat voimassa 30.6. asti, jonka jälkeen mahdolliset jäljelle jääneet paikat jaetaan muiden ryhmien varasijoille ilmoittautuneille ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka 40 paikkaa olisi jo mennyt.
Leirin järjestäjät lähettävät vielä heinäkuun alussa kaikille ilmoittautuneille sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan leiriosallistuminen.

Lisätietoja

Tarkemman lisätiedot mm. ohjelmasta, leiripaikasta ja ruokailusta käyvät ilmi leirikutsusta. Luethan sen huolella.

Leirikutsu FIN (PDF)

Invitation ENG (PDF)