Kevään kilpailukausi saatiin päätökseen 12.–13. toukokuuta 2018, kun jo kahdeksatta kertaa järjestetty Tampere Cup kilpailtiin Hervannan Vapaa-aikakeskuksella.

Osallistujia laajasti ympäri Suomea

Kilpailussa oli sarjat aikuisille ja junioreille, värivöille ja mustille vöille, yksilöille ja joukkueille. Tällä kertaa Tampere Cupiin osallistui yli 120 kilpailijaa 18 SITF:n jäsenseurasta.

Lauantain kisapäivä aloitettiin juhlavasti jakamalla Opetus- ja kulttuuriministeriön 26.2. myöntämät ansiomerkit mestari Marko Liekkeelle, mestari Thierry Meyourille, mestari Mikko Allinniemelle ja sabum Heli Karjalaiselle. Samalla luovutettiin Olympiakomitean Tähtiseura-tunnukset Taekwon-Do Centerille, Aitoon Taekwon-Dolle ja kilpailuja isännöineelle Tampereen Taekwon-Do seuralle.

Ensimmäisenä kisapäivänä käytiin kaikki juniorien värivöiden yksilökilpailusarjat. Tampere Cupissa oli aiempien vuosien tapaan mukana myös kansainvälistä väriä, kun kilpailuihin osallistui junioreita Latviasta.

Sunnuntaina kilpailtiin aikuisten värivöiden ja mustien vöiden kilpailut, junioreiden Black Belt Cup-sarjat sekä kaikki joukkuelajit. Monet EM-kisoissa kilpailleet maajoukkueurheilijat olivat jo jääneet kesätauolle, mutta muutamat ahkeroivat vielä ennen kotimaan kisakauden päätöstä.

Ensi vuonna Tampere Cup IX järjestetään 30.–31.3. ja mikä parasta, kilpailu on jo lisätty AETF:n kalenteriin.