Aikuisharrastajissa on valtava potentiaali kamppailuseuroille. Aikuisten osuus väestöstä kasvaa ja aikuiset harrastavat liikuntaa yhä enemmän. Lisäksi aikuiset toimivat vapaaehtoisina seuroissa ja osallistuvat lastensa liikunnan harrastamiseen. Aikuisliikkujien tavoittaminen vaatii uudenlaista ajattelua ja lajiharjoittelun soveltamista heille mieleiseksi.

Kamppailulajiliitot järjestävät aikuisliikunnan työpajan, joissa seurat pääsevät perehtymään laadukkaaseen aikuisliikuntaan ja miettimään kuinka oman seuran aikuisliikuntaa voitaisiin kehittää pienten tai isojen tekojen avulla. Työpajaan osallistuminen maksaa 10 €/hlö ja siihen voivat osallistua kaikki aikuisliikunnan kehittämisestä kiinnostuneet kamppailu- seurojen toimijat.

Ajankohta: tiistai 9.5.2023 klo 17:30-20:00, Zoom

Verkossa järjestettävän työpajan sisältö: Kamppailulajien yhteisessä Aikuisliikunnan työpajassa tutustutaan aikuisliikuntaan seuratoiminnan näkökulmasta sekä aikuisliikunnan
laatutekijöihin. Seuraesimerkkinä on vuoden 2022 aikuisliikunnan Tähtiseura Tapanilan Erän Karate. Työpajasta saat työkaluja oman seurasi aikuisliikunnan kehittämiseen.

Kouluttajina: Tiiu Tuomi (Taekwondoliiton harraste- ja koulutuspäällikkö) ja Katri Forssell (Judoliiton koulutus- ja seurakehityspäällikkö)

Ilmoittautuminen Suomisportissa viimeistään maanantain 8.5. aikana. llmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tiistaina 9.5. aamupäivällä.