Haluatko kehittää omaa valmentajaosaamistasi? Syksyn 2021 aikana järjestetään kamppailulajien yhteinen II-tason valmentaja koulutus. Ilmoittaudu monipuoliseen koulutukseen nyt tai viimeistään 11.8.2021!

Koulutuksen laajuus on 100 h ja ennakko- väli- ja lopputöiden lisäksi koulutukseen kuuluu kaksi lähijaksoa Varalan Urheiluopistolla, kolme etäjaksoa, sekä kaksi lajipäivää (n. 16 h) oman lajin kalenterin mukaisesti.

Kakkostason valmentajakoulutuksen tavoitteena on, että valmentaja osaa suunnitella, ohjata ja arvioida harjoitusvuoden laadukkaasti sille kohderyhmälle, jonka parissa hän toimii. Tämä koulutus keskittyy pääsääntöisesti  kamppailulajiseuroissa tavoitteellisesti urheilevien ja kilpailevien nuorten ja aikuisten parissa toimimiseen. Koulutukseen sisältyvät oppimistehtävät antavat konkreettisia työkaluja seuroille ja ohjaajalle itselleen.

Koulutusta suositellaan niille, jotka haluavat kehittyä valmentajana ja ovat innostuneita ohjaamaan oman lajinsa harjoituksia sekä toteuttamaan tavoitteellista valmennusta. Koulutus sopii hyvin myös kilpaurheilijalle oman urheilu-uransa kehittämiseksi.

Valmentaa kuin nainen -hanke tukee naiskamppailijoiden osallistumismaksua 280 eurolla.

Lisätietoja: http://www.taido.fi/ii-taso/

Koulutuksen järjestää Suomen Karateliitto yhdessä Suomen ITF Taekwon-Don ja muiden kamppailuliittojen kanssa. Tiedustelut: Sera Kaukola, sera.kaukola@taido.fi p. 050 542 3421 tai Henni Ylimäinen henni.ylimainen@taekwon-do.fi.