Kuva: Norder Èrseki / AETF

Maajoukkueen valmennustiimi on päättänyt jatkaa kevään EM-kilpailuiden hakuaikaa 31.1.2022 saakka. Pandemia on varmasti hankaloittanut monien harjoittelua ja haluamme antaa epävarmoille hakijoille aikaa miettiä hakeutumistaan ja harjoittelumahdollisuuksiaan parin ekstraviikon ajan. Peruuntunut Akatemia Open mahdollistaa hakuajan pidentämisen.

Valmennustiimi miettii tällä hetkellä valintaprosessia peruuntuneiden tapahtumien ja siirtyneiden tapahtumien kuten SM-kilpailuiden vuoksi. Odotamme virallista EM-kilpailukutsua, josta saisimme tarkat päivämäärät kilpailijoiden ilmoittamiseen. Todennäköistä kuitenkin on, että joudumme tekemään valinnat maajoukkueleirien ja edellisten näyttöjen perusteella. Infoamme tästä heti kun saamme asiaan täyden varmuuden.

Hakulomakkeessa ottelukategorioissa ottelupainot ovat tulevien sääntöjen mukaan tehty. Mikäli säännöt eivät astu voimaan ennen EM-kilpailuja, tulemme kysymään jokaisen otteluhakijan kategorian voimassa olevien sääntöjen mukaisiksi.

Mikäli kysyttävää herää, olkaa rohkeasti yhteydessä!

Terveisin
Joonas Helassalo
Maajoukkueen päävalmentaja
valmennustiimi@taekwon-do.fi

Hakulomake maajoukkueeseen (Hakemus sisältää valintakriteerit, valintaprosessin, maajoukkueen kalenterin ja Kilpailijan säännöt ja ohjeet Suomea edustettaessa -dokumentin)