Oletko haaveillut maajoukkueen jäseneksi pääsemisestä? Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää taitosi Talent-leirillä ja tulla jatkossa kutsutuksi jopa harjoittelemaan tuleville leireille yhdessä Suomen maajoukkueen kanssa. Talent-leiriltä voit saada potkua myös jo alussa olevaan kilpailu- tai maajoukkueuraan. Tervetuloa SITF:n järjestämälle A-juniorien Talent-leirille Tampereen Varalaan 26.01.-27.01.2019!

Leiri on tarkoitettu maajoukkuetasolla kilpaileville tai kilpailemisesta kiinnostuneille Taekwon-Doa harrastaville nuorille, jotka ovat vyöarvoltaan vähintään 4 gup. Ikäraja leirillä on 13 vuotta. Leirille osallistuvilla tulee olla maksettuna Suomen ITF Taekwon-Don lisenssi. Vakuutus tulee myös olla hankittuna joko lisenssivakuutuksena tai omana vakuutuksena, koska leiriläisiä ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti ja ikätasoon sopien Taekwon-Don eri osa-alueita, kuitenkin kilpailunäkökulmaa painottaen. Liikesarjojen ja ottelun lisäksi harjoitellaan myös murskauksia, joten tavallisten suojien lisäksi leirille on hyvä ottaa mukaan sisäpelikengät tai vastaavat sisätiloihin sopivat jalkineet. Myös sisäliikuntavarusteet ovat tarpeen kuntosaliharjoitusta varten.

Leiri on kaksipäiväinen (26-27.1.2019) ja se järjestetään Varalan urheiluopistolla (Varalankatu 36, 33240 Tampere). Tarkemmat tiedot leiristä löydät kutsusta