Suomen ITF Taekwon-Don suurleiri 2024

SITF:n Suurleiri Vuokatissa 14.–16.6.2024

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät perinteiselle Suomen ITF Taekwon-Don (SITF) suurleirille Holiday Club Katinkultaan, Vuokattiin, pe–su 14.–16.6.2024. Leirin järjestää Taekwon-Do Akatemia yhdessä Suomen ITF Taekwon-Don kanssa.

SITF:n suurleiri on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa harrastajat ympäri Suomen nauttimaan kesästä, yhdessäolosta ja Taekwon-Dosta viikkoa ennen juhannusta!

Leiri on avoin kaikille lisenssin maksaneille SITF:n jäsenseurojen jäsenille valkoisista mustiin vöihin. Leirin ohjelmassa on toimintaa sisällä ja ulkona (säävaraus), sekä Taekwon-Doa että muuta mukavaa. 

Suurleirille kannattaakin tulla koko perheen kanssa, sillä Katinkullassa ja Vuokatissa riittää tekemistä myös niille, jotka eivät osallistu Taekwon-Do-harjoituksiin. Tästä ohjelmaa perheen kesälomalle leiriviikonlopun ajaksi – tai vaikka koko viikoksi!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Leiripaikka

Leiripaikkana toimii Holiday Club Katinkulta, osoitteessa Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Katinkullan kylpylähotelli ja Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus tarjoaa upeat puitteet leirille Vuokatin kauniissa maisemissa. Leiriviikonlopun aikana aktiviteetteja löytyy Taekwon-Do-harjoitusten ohella niin monipuolisesta kylpylästä, tennis- ja golfkentiltä, ulkoilualueilta kuin lähellä sijaitsevasta Superpark Vuokatista sekä lukuisten muiden palveluiden parista.

Pääset tutustumaan Vuokattiin tästä: https://www.vuokatti.fi.

Pääset tutustumaan Holiday Club Katinkultaan tästä: https://www.katinkulta.fi

Opettajat

Leirin opettajakaarti koostuu Suomen huippunimistä. Seuraa Suomen ITF Taekwon-Doa ja Taekwon-Do Akatemiaa Instagramissa, niin saat tietää opettajat ensimmäisten joukossa kevään aikana!

Aikataulu

Tarkempi harjoitusaikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Muutokset ovat mahdollisia.

Perjantai 14.6.

17:00 – 20:00

Lauantai 15.6.

9:00 – 21:30

Sunnuntai 16.6.

9:00 – 14:00

Ilmoittautuminen

Varaa 14.–16.6. kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan seurasi kautta! Ilmoittautuminen tapahtuu seuroittain TKDMAN-järjestelmän kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.2023 klo 23:59.

Lisenssi ja vakuutus

SITF:n jäsenseurojen osallistujilta edellytetään Suomen ITF Taekwon-Don lajilisenssiä. Järjestäjä ei vakuuta osallistujia, vaan jokainen huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Huoltajien läsnäolo

Alle 12-vuotiailla harrastajilla tulee olla huoltaja läsnä koko leirin ajan. Huoltajat voivat jäädä leiripaikalle seuraamaan leiriä. Huoltajilla ja muilla perheenjäsenillä on vapaa pääsy kehonhuoltoharjoituksiin ja iltaohjelmaan.

Hinnasto

Leirin hinta on 50 euroa/hlö.

Leirimaksu sisältää Taekwon-Do-harjoitukset, kehonhuoltoharjoitukset ja lauantain iltaohjelman.

Perhealennus: Jokainen seuraava alle 18v perheenjäsen 5 euroa edullisemmin (2. perheenjäsen 45 €; 3. perheenjäsen 40 €…).

Ruokailut

Leirillä on tarjolla mahdollisuus yhteisruokailuun Katinkullassa. Ruokailupaketti sisältää kaksi lounasta (la, su), kaksi päivällistä (pe, la) ja kaksi iltapalaa (pe, la).

  • Aikuiset 93,40 € / hlö
  • Lapset 4-14-vuotiaat 81,40 € /hlö

Majoitus

Majoitusvaraukset tehdään erikseen suoraan majoituspaikoista.

Holiday Club Katinkulta (leiripaikka)

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kylpylahotellit-resortit/katinkulta/majoitus

15 % alennus normaalihinnoista koodilla TKD2024. Kylpylän käyttö sisältyy Katinkullan huonevarauksiin.

Muita majoitusvaihtoehoja

https://vuokatti.fi/majoitus/ 

Vuokatissa on leiripaikan ohella myös muita majoitusvaihtoehtoja urheiluopistosta mökkimajoitukseen. Kylpylän käyttö Katinkullassa erillismaksulla muissa paikoissa majoittuville.

Lisätietoja

Henri Savilampi, puheenjohtaja, Taekwon-Do Akatemia henri.savilampi@tkd-akatemia.fi

Satu Kokko, varapuheenjohtaja, Taekwon-Do Akatemia satu.kokko@tkd-akatemia.fi