Suomen ITF Taekwon-Do ry ja noname -tuotteistaan tunnettu Nomade Collection Oy Ab ovat solmineen yhteistyösopimuksen kausille 2022-2023.

Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on edistää ITF Taekwon-Do maajoukkueen valmistautumista hyvillä ja toiminnallisilla varusteilla sekä edistää noname -tuotteiden tunnettavuutta. Noname toimii maajoukkueen edustusasusponsorina ensimmäisessä vaiheessa kahden kauden ajan saatua näkyvyyttä vastaan. Yhteistyösopimus syntyi SITF:n aloitteesta etsiä kotimainen taikka pohjoismainen, vastuullinen yhteistyökumppani ja noname sopii näihin kriteereihin loistavasti.

Noname on vuonna 1999 perustettu pohjoismainen urheiluvaatemerkki, jonka pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja oma myymälä mm. Tampereella. Noname on erikoistunut oman designin harjoittelu- ja kilpailuvaatteiden tuotantoon seuroille ja yrityksille.

Lisää nonamesta

Kotisivut: https://www.nonamesport.com
Verkkokauppa: https://webshop.nonamesport.com/fi/
Instagram: https://www.instagram.com/nonamesport/
Tunnisteet: #nonamesport sekä #bestpartofyourday

Lisätiedot:

Kari Arponen
Nomade Collection Oy Ab
kari.arponen@nonamesport.com , 040 5527 988

Laura Nikkola-Kuusisto
maajoukkueen johtaja, Suomen ITF Taekwon-Do ry
rahastonhoitaja@taekwon-do.fi

Suomen ITF Taekwon-Do ry (SITF) on vuonna 1987 perustettu ITF Taekwon-Don kansallinen lajiliitto, jonka tarkoituksena on auttaa Suomessa toimivia jäsenseurojaan harjoittamaan Kenraali
Choi Hong Hin kehittämää Taekwon-Doa, Koreasta lähtöisin olevaa kamppailu-ja itsepuolustuslajia. Taekwon-Do on näyttävä laji, jossa on lukuisia osa-alueita. Kilpailulajeja ovat liikesarjat, ottelu, voimamurskaus, erikoistekniikka sekä näytösottelu. ITF-tyylisuunnan Taekwon-Dossa Suomea edustaa arvokilpailuissa SITF:n maajoukkue. Taekwon-Dosta ja SITF:stä voit lukea lisää osoitteessa https://taekwon-do.fi.