Suomen ITF Taekwon-Don hallitus ja valiokunnat kokoontuivat WorkShoppiin Tampereella

Suomen ITF Taekwon-Don hallitus ja valiokunnat kokoontuivat viikonloppuna 23.-24.10.2021 kahden päivän WorkShoppiin Varalan Urheiluopistolle Tampereelle.

SITF:n asioita hoitaa yleiskokouksen valitsema hallitus, tukenaan eri toimintoihin erikoistuneet valiokunnat. WorkShopit ovat pari kertaa vuodessa järjestettäviä tapahtumia, joissa SITF:n hallitus ja valiokunnat kokoontuvat työskentelemään yhdessä. Koronaviruspandemian vuoksi edellinen WorkShop keväällä järjestettiin etänä, mutta nyt nähtiin iloisia naamoja, kun vihdoin päästiin saman katon alle!

Lauantai käytettiin SITF:n tulevan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion valmisteluun. Toimintasuunnitelmaa alustettiin ryhmätöillä joissa valiokunnat määrittelivät omia tavoitteitaan ajatuksella ”missä haluamme olla 5 vuoden kuluttua”. Esitetyistä ajatuksista eniten kannatusta saaneet ehdotukset jalostettiin tavoitteiksi vuodelle 2022. Toimintasuunnitelma ja budjetti viimeistellään ja tuodaan 13.11.2021 Ylöjärvellä järjestettävän syyskokouksen käsiteltäväksi.

Sunnuntaina käynnistettiin SITF:n toimintaohjeen päivitys. Tavoitteena on julkaista rakenteeltaan ja sisällöltään parempi, päivitetty toimintaohje vuonna 2022. Viikonlopun päätteeksi innoikkaimmat pääsivät testaamaan kanttiaan Varalan Flowpark-seikkailupuistossa.